Makas Büyüsü Nedir ? Makas Büyüsü Yapılışı

Makas Büyüsü Nedir ? Makas Büyüsü Yapılışı

Makas büyüsü büyü tarihinin en ilginç büyüleri arasındadır. Çünkü hem ak büyü hem de kara büyü olarak kullanılmasıyla bilinen bir büyüdür. Ak büyü sınıfında bağlama ve birleştirme işlemlerinde kullanılır. Kara büyü sınıfında ise ayırma büyüsü olarak kullanılan bir büyüdür. Sevdiğiyle barışmak isteyenler ve sevenleri ayırmak isteyenler genel olarak Makas büyüsünden faydalanırlar ve bu büyü insanlar tarafından en çok tercih edilen büyüler arasındadır.

Makas Büyüsü Nedir ?

Makas Büyüsü öncelikle ak büyü olarak kullanılan makas büyüsü hakkında bilgilendirme yapalım. Ak büyü olarak yapılacak bir makas büyüsü kişilerin birbirine sıkıca bağlanmasını amaç edinmiş bir büyüdür. Genel olarak sevdiği kişiyle evlenmek isteyenler, sevgilisiyle arası soğuk olanlar, eşiyle problem yaşayanlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kara büyü olarak kullanılan makas büyüsü ise nefret ettiği insanları ayırmak isteyenler, sevdiği başkasıyla evlenenler tarafından kullanılmaktadır.

Makas Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Makas büyüsü yapmak için öncelikle bu büyüyü hangi amaçla kullanacağımızı bilmeli ve ona göre hareket etmeliyiz. Ak büyü olarak mı ? Kara büyü olarak mı ? Ben anlatımıma ilk olarak ak büyü olarak kullanacağımız makas büyüsünden başlıyorum. Öncelikle işlem yapılacak kişilerin adları anne adları doğum tarihleri ve fotoğraflarını alıyoruz.  Ondan sonra kişilerin bilgilerini fotoğrafların üzerine safran mürekkebi ile yazıp bu fotoğrafları paslı kapalı makas altına koyarak 14 defa tılsımlı sözü söyleriz. Bu fotoğrafları çapraz koyarız ve kadın üstte erkek altta olacak şekilde ondan sonra bu ritüel bu şekliyle 14 gün bekler ve 4 günde bir tılsımlı sözler sürekli 14 defa tekrarlanır. Ritüel bitiminde kız ve erkek kişi birbirine duygusal anlamda sıkı sıkıya bağlanır.

Makas büyüsünü iki insanı birbirinden ayırmak için yani kara büyü olarak kullanırsak; yine iki kişini bilgilerini alıyoruz (ad, anne adı, doğum tarihi, fotoğraflar) bu sefer ayrılmasını istediğimiz kişilerin bilgilerini fotoğraflara yazıp fotoğrafları üstte erkek altta kadın olacak şekilde koyup ondan sonra üzerlerine paslı makası bu sefer açık olarak koyuyoruz.  Tılsımlı sözler bu sefer tersten okunuyor sayı olarak ta 41 kere tekrar ediliyor. Bu tekrar işlemi yine 4 günde bir devam ediyor. Toplamda 28 günde sonuç veriyor.

Makas Büyüsü Kaç Günde Etki Eder ?

Makas büyüsü ak büyü olarak yapılmış ise 7. günden itibaren insan üzerinden etki etmeye başlar. Kara büyü olarak yapılmış ise 14. günden itibaren insanı etkisi altına alır.

Makas Büyüsünün Etkileri Nelerdir ?

Ak büyü sınıfında yapıldıysa yani bağlama amaçlı yapıldıysa

  • yapılan kişi yaptıran kişiye aşık olur
  • yapılan kişi yaptıran kişiyi sürekli rüyasında görür
  • yapılan kişi yaptıran kişinin sesini sürekli duymaya başlar
  • yapılan kişi yaptıran kişiyi baktığı her yerde görmeye başlar
  • yapılan kişi yaptıran kişi olmadan yaşayamayacağı hissine kapılır.

Kara Büyü sınıfında bir ayrılık büyüsü olarak yapıldıysa

  • Yapılan kişiler birbirinden nefret etmeye başlarlar
  • sürekli kendi aralarında kavga ederler
  • birlikte aynı ortamda fazla duramazlar
  • bazı durumlarda karşı tarafı domuz olarak görebilirler
  • iki tarafında sinir katsayısı son derece yüksektir
  • bu büyüden sonra sadece eşlerine değil etraflarında bulunan herkese karşı agresif olurlar

En İyi Makas Büyüsünü Kimler Yapar ?

En iyi büyüler her daim büyü ilmi ilk öğretilen toplum olan Yahudiler veya Hristiyanlar tarafından yapılır. Gerek ak büyü olsun gerekse kara büyü olsun bütün büyüler de uzman olan yahudiler veya hristiyanlar bu ilmin gerçek temsilcileridir. Bu yüzden makas büyüsü yaptırmak için yahudi veya hristiyan medyumlardan yardım alabilirsiniz.



Dikkat Edin Dolandırılmayın!

Maalesef bu sektör suistimale çok fazla açık ve insanların “denize düşen yılana sarılır misali” yardım edecek birini aradığı bir dönemden geçiyoruz. Lütfen insanların vaadlerine, her işe bu olur şu kadar paraya yaparım dediğine aldanmayın. Bu kadar kolay olsa müşteri (ne kadar kötü bir kelime) aramak için kendilerini paralamak yerine kendilerine birşeyler yaparlar ve kapılarında insan kuyruğu oluşur. Bir işe karar vermeden önce pek çok kişi ile görüşün ve onları kıyaslayın. Bu daha doğru kararlar vermenizi sağlayacak. Bu şekilde doğru kişiyi bulabilirsiniz!

Sosyal Medya üzerinde bu sitede yazan resmi hesabımız dışında başka hesabımız bulunmamaktadır. Lütfen sahtekarlara, dolandırıcılara karşı dikkatli olun. Tek iletişim kanalımız telefon Whatsapp numaramız ve Facebook adresimizdir. Resmi internet adresimiz www.medyumpapazgultekin.com’dur lütfen diğer açılan web sitelerine itibar etmeyiniz insanların güvenini suistimal etmek için benzer isimlerle siteler açabiliyorlar..

Hocamıza direk Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bakımlarda bize resim ve soyadı göndermek zorunda değilsiniz! İnternette ve sosyal medyada dolaşan sahtekarlara dikkat ediniz, taklitlerimiz tarafından dolandırılırsanız mesuliyet bize ait değildir. Bakımlarımız ve işlemler randevu alarak gerçekleştirilmektedir. Tüm bakımlar size özel seansta ve Whatsapp numaranıza yazılır..  Kişisel bilgiler talep edilmez. Gizlilik bizde esastır. Papaz Gültekin Efendi 1970 doğumludur karşınızda genç bir adam bulunmaz. Lütfen bunları dikkate alınız ve taklitlerimize sizleri dolandırma fırsatı sunmayınız..


Size en uygun işlemi öğrenmek için bize ulaşın! (İletişim için Tıklayınız…)


Yorumlar

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin