Medyum Papaz Gültekin Kimdir?

Medyum Papaz Gültekin Kimdir?

Medyum Papaz Gültekin Efendi

Asıl ismi Gültekin Tomrul olan Medyum Papaz Gültekin efendi, 1970 doğumlu, Karadeniz asıllı bir Türk ailesinin çocuğudur.. 53 yaşında ve Katolik bir Papaz olan Medyum Papaz Gültekin henüz 3 yaşındayken ailesiyle birlikte Rusya’ya taşınmış ve 50 senedir Rusya’da yaşamaktadır. Türkiye’de İstanbul, Bursa ve Ankara gibi şehirlerde de yıllarca yaşamış ve çalışmaları dahilinde hizmet vermiştir.. Bu nedenle Türkiye’de de kısa sürede ismini ünlü medyumlar arasında duyurmuştur. Küçük yaşlarda Rusya Saint Petersburg Kazan Katedrali Kilisesinde kilise müdavimi ve ardından hizmetli olarak çalışmaya başlayan Papaz Gültekin daha sonra katolik ve hristiyan derslerine ve ayinlerine merak salarak henüz küçük yaşlardayken ders görmeye başlamıştır ve sonrasında önce kilisede normal bir hademe daha sonra din görevlisi ardından da 9 sene boyunca aktif kilise papazı olarak görev yapmıştır. Halen Rusya’da bir kilise de görev yapmakta çeşitli ayinler, çeşitli ibadet etkinlikleri düzenlemekte ve din işlerine hizmet etmektedir. Türkiye’de bir çok sayıda Medyum ve Hoca, Medyum Papaz Gültekin’in alanında uzman olduğu büyü işlemlerinde kendisine yaptırmaktadırlar ve tüm atolik Hristiyan Büyüleri, Süryani, Gerçek Satanist ve Şaman çalışmaları yapabilen sayılı papazlardandır. Her türlü işleminiz için 35 seneyi aşkın sürelik ilmi derecesiyle ve bu alandaki tecrübesiyle, kesin ve garantili çözümler sunan Medyum Papaz Gültekin siz değerli danışanlarına yardımcı olmaya hazırdır..

Not: Ayrıca kendisiyle Rusya Saint Petersburg şehrinde yüzyüze görüşebilirsiniz. Bunun için lütfen Whatsapp veya herhangi bir iletişim kanalımızdan bizimle iletişime geçiniz..


Whatsapp Numaramız: +7 981 339 6630
(Rusya numarası olmasından dolayı lütfen sadece Whatsapp’tan iletişime geçin, öbür türlü yurtdışı olduğundan operatörünüz desteklemeyebilir veya çok fatura yazabilir.)

Direkt olarak Whatsapp numarasına gitmek için buraya tıklayınız..


Her birimizin farklı değer yargıları ve gerçekleri vardır. Bu bizleri diğerlerinden üstün yapmasa da bir yerde farklı yapmaya yetecektir. İnsanlığın en değerli yaptığı iş ise toplum adına ve toplumu yükseltmek adına yapılan kültürel faaliyetler ve başarılardır.

Medyum Papaz Gültekin Efendi‘nin ailesi oldukça kültürlü ve dünyanın değişik yerlerinde kültürel alanlarda büyük başarılar yakalamıştır. Bunun ana unsuru ise Kafkaslardan ve Karadeniz’den başlayarak orta doğu ve Arap yarımadasını, Afrika kıtasından Avrupa ve Amerika kıtasını saran büyük bir aileye sahip olmasında saklıdır.

Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin ailesinin de bir kolunun ise çok uzun yıllar önce İstanbul’a yerleştiğini biliyoruz. Bu büyük aile diğer medyumluk geleneğini yaşatan aileler gibi şecerelerini ve kimliklerini zamana ve tüm materyalizm tuzaklarına rağmen sapasağlam korumuşlardır.

Medyum Papaz Gültekin Efendi geniş coğrafyalara yayılan büyük ailesinin de desteğiyle kendisine kadim atalarından miras kalan bu yeteneğin son temsilcilerinden birisi olmaya devam etmektedir. Ailesinin birçok ülkedeki temsilcileri tarafından finanse edilen araştırma merkezlerinde, ve din merkezi kilise gibi yerlerde metafizik ve boyutlar arası geçişin anlaşılabilmesi için konferanslar ve ilgililer ile söyleşiler yapılmaktadır.

Diğer yandan Medyum Papaz Gültekin efendi ve aile üyeleri dünyanın diğer bölgelerindeki kabilelere dahi ulaşarak onlardan o kültürlere ait büyü dokümanlarını toplama konusunda yardımlar almakta ve bunları tam manasıyla finanse etmektedirler. Bir medyum büyük bir ailesi olmadığı sürece çoğu büyük gücün hedefi ya da kurbanı olmaktan kaçamayacaktır.

Bu yüzden zaman içinde kendilerine verilen medyumluk sırrını taşımakta güçlük çeken küçük aileler yok olup gitmişlerdir. Medyum Papaz Gültekin efendi ve ailesi her zaman içinde bağlarını asla koparmayarak her koşulda ve nerede olurlarsa olsunlar bir araya gelmeyi başararak bu aile sırrını güvende tutabilmeyi ve biricik değerlileri Medyum Papaz Gültekin efendiyi el üstünde tutmayı devam ettirmektedirler.

Medyum Papaz Gültekin’in Uzmanlık Alanları

Medyum Papaz Gültekin efendi, büyüler konusunda uzmandır. Bunun yanında dualar ve ritüeller konusunda da dersler veren bir kişidir. Rüya tabirlerini de iyi bilmektedir. İşte Medyum Papaz Gültekin efendinin uzman olduğu işlemler.

  • Aşk Büyüleri
  • Bağlama Büyüsü
  • Papaz Büyüleri
  • Geri Getirme Büyüsü
  • Ayırma Büyüsü
  • Soğutma Büyüsü
  • İkna Büyüleri
  • Şirinlik İşlemleri
  • Kaşık Büyüsü
  • Kilit Büyüsü
  • Vefk/Celp
  • Kısmet Açma ve Zenginlik Çalışmaları
  • Dua Çalışmaları
  • Havas ve Metafiziki Çalışmalar
  • İslami Çalışmalar
  • Katolik Çalışmalar
  • Şeytani Çalışmalar
  • Ortodoks Çalışmaları
  • Hristiyani Çalışmalar
  • Tüm Süryani ve Ermeni Büyü Çalışmaları

Ve diğer tüm medyumlukla alakalı konularda Medyum Papaz Gültekin efendi uzmandır..

Medyum Papaz Gültekin’in Çalışmaları

Bilgi birikimimizin çoğu halen kadim kitapların sararmış sayfaları içinde yatmaya devam etmektedir. Materyalizmin insanoğluna dikte ettiği maddecilik sebebiyle binlerce yıllık birikim ve insan öncesi kadim uygarlıklardan devraldığımız çoğu bilgi unutulmuş eski lisanların dilindeki kitaplarda derin uykusunu sürmektedir.

Bu acı tablonun sonucu olarak insanın çoğu büyük problemine günümüz bilim ve tekniği çaresiz kalsa da Medyum Papaz Gültekin efendi hız kesmeden çalışmalarına devam etmektedir. Eski lisanların koruması altındaki bir çok kaynağa yerinde ulaşan medyum papaz Gültekin efendi, tarihin de karanlık noktalarının aydınlatılabilmesi için dolaylı çalışmalar yürütmektedir. Bunların yanında yine ve unutulmuş lisanlarla yazılmış bir çok medyumluk yani kahinlik ve büyü üzerine kitabın çözülmesi konusunda gece gündüz çalışmalarına devam etmektedirler.

Tüm bu yoğun temposunun yanında randevularına çok önem veren Medyum Papaz Gültekin efendi halkın her kesiminden değerli dostları vardır. Her kesimin ihtiyacı ver derleri insani düzeyde benzerlikler gösterse de yer yer farklılıklar göstermektedir. Bu çeşitliğe dahi sınırsız çözümler ile cevap veren Medyum Papaz Gültekin efendi, medyumluk gelenekleri doğrultusunda asla kimseyi yargılamamakta yani bir olayda ne yargıç ne de jüri gibi davranmaktadır.

Bunun yerine insanların mutlu olacağından emin oldukları işlemleri yapmakta asla ve asla çekinmemektedir. Çünkü hayatın dengesinin iyi ve kötünün iç içe olmasından geçtiğini bilen Medyum Papaz Gültekin efendi, bu tercihi insanların kendilerine bırakmayı seçmiştir.

Medyum Papaz Gültekin efendi, yıllardan beri birçok meraklı ve araştırmacı tarafından çağırıldığı söyleşilerde insanları büyülercesine konuşmalar yapmıştır. Bu söyleşilere katılan insanlar ise her ne dertleri olursa olsun Medyum Papaz Gültekin efendi ile konuştuğu andan sonra her şeyi unuttuklarını ve sözlerinin ahengiyle adeta kendilerini huzur denizindeymiş ya da bulutların üzerindeymiş gibi hissettiklerini söylemektedirler.

Bu da Medyum Papaz Gültekin efendinin en gizemli özelliklerinden birisidir. Salon dolusu insanı hipnotize etmeden sadece konuşmasıyla muhteşem bir etkinin içine sokabilmektedir. Bu yüzden kendisine büyü ve doğaüstü güçler konusunda üstat ve medyumluğun en ileri seviyesi gözüyle bakılmaktadır.

Bazı insanlar belirli statülere eriştiklerinde kendinden aşağıdaki insanlar ile aralarına mesafe koymaktadırlar. Bunun sonucu olarak da halktan uzaklaşarak o toplumun gerçeklerini görememekte, adeta kopuk bir hayat yaşamaya başlamaktadırlar.

Ancak Medyum Papaz Gültekin efendi, hem kendi çevresi hem de ailesi aristokrat bir yapıta sahip olsa da asla halktan kopmamış ve daima iç içe olmayı tercih etmiştir. Zaman zaman Anadolu’ya yaptığı ziyaretlerde yerel kıyafetler ile halkın arasına karışmış, bazen de ücra yaylalardaki Yörük ailelerin dertlerini çözmek için zirvelerde çıkmıştır.

Kendisindeki bu güzel yaklaşım ve kibirden sıyrılmış tutum onun medyumluk geleneklerinden gelen en önemli özelliğidir. Gerçek bir medyum, antik çağ denilen dönemlerde krallara da dilencilere de aynı şekilde yaklaşırken bu günümüzde de Medyum Papaz Gültekin efendi sayesinde yaşamaktadır.

Bunun aksini yapmak demek bilgeliklerinin kaynağına atılacak bir zehir demektir. Çünkü gerçek bir medyum hiç kimsenin esiri ya da malı değildir. Gerçek bir medyum sadece ve sadece gizemli bilgeliğin kaynağı olan medyumluk geleneklerinin bağlısı ve müsebbibidir.

Zaman içinde kendini bir takım güruhlara peşkeş çeken her medyum bu zehrin içinde boğulmakta ve tüm güçlerini hırsları yüzünden kaybederek cinci birer hocadan daha ileri olamayacak hallere düşmektedirler. Buna engel olacak en büyük etken ise başta aile bağlarının kuvveti, sağlam bir irade ve herkese eşit davranmaktan geçmektedir.

Bu sayede Cezayir’in Ünlü Gantaret El Hıbal’ ın da karşılaştığı bir gezginle de, Afrika’nın savanasındaki bir yerli ile de, lüks hayatlarını yaşayan bir vatandaşımız ile de, ya da bir akademisyen ile de aynı samimiyette ilişkiler kurarak insanların arasında bir ayrım gözetmediğini kanıtlamaktadır. Her kesimden insana yardımcı olmak için yaptığı büyü ve doğaüstü çalışmalar da büyük başarılara imza attığı ortadadır. Bu yüzden Medyum Papaz Gültekin efendi her kesim tarafından sevilmekte ve saygı görmektedir.

Medyum Papaz Gültekin hakkındaki yorumları buraya tıklayarak okuyabilirsiniz..

Medyum Papaz Gültekin efendi

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin