Canbar Büyüsü

Canbar Büyüsü

Canbar Büyüsü Nedir ?

Canbar büyüsü ak büyü sınıfında ve aşk büyüleri kategorisinde bulunan bir büyüdür. İnsanların sevdikleri kişiyle arasının bozulması ya da sevdikleri kişini kendilerini sevmemesi yani platonik aşk yaşamaları durumunda karşı tarafında kendisini sevmeleri için kullanılan bir büyü çeşididir.

Günümüzde en çok kullanılan aşk büyüleri arasındadır. Bu büyünün kökeni eski Türklere kadar gitmektedir. Biliyorsunuz ki eski Türkler Müslümanlığı benimsemeden önce şaman dinine mensuplardı ve gök tanrıya inanırlardı. Şamanlar için büyü doğanın onlara bir lütfu olarak görülmekteydi ve bu lütfu sadece ve sadece insanların iyiliğini amaç edinerek kullanmaktaydılar.

Bu yüzden Türk toplumunda canbar büyüsünün yeri farklıdır. Türkler tarafından aşk büyüleri arasında en çok ve en sık kullanılanı olarak gözümüze çarpmaktadır. Şaman gelenekleri yitirilip Türklerin Müslümanlığa geçmesinden sonra bu büyü unutulmaya yüz tutmuştur. Fakat günümüzde hala bu geleneğe vakıf olup canbar büyüsü yapan medyumlar bulunmaktadır.

Canbar Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Canbar büyüsü yapımı için öncelikle kişilerin bilgilerine ihtiyaç duyulur. Bu bilgiler bir papirüs kağıdı üzerine yazılır. papirüs eski mısırda insanların kağıt yerine kullandıkları bir bitkiden elde edilen özel bir parşömendir. Bu bilgiler papirüsün ortasına yazılır. Bu isimler daha sonrasında kırmızı renkte bir mürekkep ile yuvarlak içine alınır. Çember dışında kalan kısma ise işlemi güçlendirmek adına hiyeroglif yazısı ile çeşitli tılsımlı sözler yazılmaktadır.

Bu yazıların amacı işlemin etkisini kuvvetlendirmektir. Daha sonra ise bu papirüs kağıdı bir mağara içerisine başka insanların görmeyeceği ve bulamayacağı şekilde gömülerek işlem tamamlanır.

Canbar Büyüsünün Etki Süresi Nedir ?

Bu büyü yaklaşık olarak 5 gün içinde etkisini göstermeye başlar. İşlemin tamamlanması ve kapatılması ise yaklaşık olarak 13-15 gün arasında sürmektedir. İşlem tamamen kapatıldıktan sonra mühürlenir ve bu papirüs kağıdı yerinden bir daha çıkarılmaz.

Canbar Büyüsünün Belirtileri Nelerdir ?

Bu büyü de ilk belirti büyü yapılan kişinin kendisini çevreden soyutlaması ve yalnızlaşması ile başlar. Kişi bu süre içinde sevgilisini düşünür ve tek sığınacak liman olarak onu görür. Bunun dışında kişi üzerinde yemeden içmeden kesilme ve sürekli bir kara sevda durumu görülür.

Büyü de kullanılan yardımcılar kişiye sürekli olarak işlem yaptıran kişiyi rüyasında gösterirler. Bunun dışında sevdiği kişiye karşı sürekli bir özlem hissi oluşur. Sevdiği insanın sesi kulaklarında çınlar ve zamanla baktığı her yerde sevdiği insan gözünün önüne gelir. Bu büyü son derece etkili bir büyüdür. Bu emarelerden sonra ise kişi artık karşı taraf olmadan nefes alamayacağı hissine kapılır.

Büyünü son evresinde kişi tamamen dış dünyadan soyutlanır varı yoğu sevdiği kişi olur. Bu ömürlük işlem sayesinde artık size kör kütük aşık bir sevgiliniz olacaktır.

Canbar Büyüsü Bozulur mu ?

Bu büyünün bozulması için öncelikle gömülen papirüs kağıdının bulunması ve meşe odunuyla yakılan bir ateşle imha edilmesi gerekmektedir. Bu kağıdı bulabilmek için ise güçlü ruhaniler ile bağlantı kurularak kağıdın yeri tespit edilmelidir. Herkesin yapabileceği bir işlem değildir. Bu yüzden çok deneyimli bir medyum ve kullandığı çok güçlü cinler olması durumunda bu büyü bozulabilir. Bozulması söylediğim her şey gerçekleşmesi durumunda çok kısa sürecektir. Kağıt yakıldıktan yaklaşık 8 saat sonra büyünün bütün etkileri tamamen ortadan kalkacaktır.

Canbar Büyüsü Yapan Medyumlar

Genel olarak bir çok medyumun bildiği bu büyü şaman geleneklerinden günümüze kadar gelen bir büyüdür. Antik mısır büyüleri ile etkileşim içine girmiş olup bu büyülerden de bir takım şeyler almıştır. Antik mısır büyüleri ise Firavunlar zamanında mısır da baş kahinlik görevine kadar yükselen Yahudiler tarafından son derece iyi bilinmektedir. Bu yüzden canbar büyüsü yaptırmak için yahudi veya hristiyan medyumlar tercih edip onların ilimlerinden faydalanabilirsiniz.

Yorumlar

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin