Medyumlar tarafından en çok söylenen yalanlar

Medyumlar tarafından en çok söylenen yalanlar

Medyum yalanları ; Son zamanların en çok yapılan dolandırıcılık şekli olan sana medyumluk günden güne artarak ve hız kesmeden devam ediyor. Her gün bir haber kanalında ya da haber sitesinde sanal medyumlar tarafından dolandırılan birini görmeyelim. Bu insanlar arasında olmamak için neler yapılabilir ? Karşımızda bulunan medyumun gerçek mi yoksa sahtekar mı olduğunu nasıl anlarız ? gibi soruların yanıtlarını bu makalede sizlerle paylaşacağım. Öncelikle medyumluk nedir ? medyumlar neler yapar ? insanlar neden medyumlara başvurur ? gibi soruların yanıtlarını birlikte bulalım.

Medyumluk Nedir ?

Medyumluk kavramı çok eski bir kavramdır. Arafta bekleyen ruhlar ile ahir zamanda yaşayan insanlar arasında bağlantı kurabilen yetenek sahibi kişilere medyum denir. Yapılan bu işe de medyumluk denilmektedir. Medyumluk bir meslek değil ALLAH’ın özel insanlara verdiği bir lütuftur. Sonradan öğrenilemez, kursu ya da okulu yoktur. Sadece doğuştan gelen duru görü yeteneği sayesinde normal insanların göremediği enerji boyutunda olan varlıkları görüp onlarla iletişim kurabilen yeteneğe sahip insanlardır.

Günümüzde medyumluk denilince ise akla gelen ilk şey büyüdür. Medyumların büyü yeteneği sonradan kazandıkları bir durumdur. Büyünün eğitimi alınabilir ama medyumluğun asla, büyü demek insanlara isteği dışında bir eylem yaptırabilmek için yapılan ritüellerin bütünüdür. Büyü yapabilmek için ise ruhlarla, cinlerle, demonlarla, iblislerle iletişim kurmak gerekir bunu da medyumlar yapabilirler.

Medyumlar Neler Yaparlar ?

Medyumlar genel anlamda insanların ölen yakınları ile haberleşmelerini sağlamak adına ruhlarla bağlantı kurarlar. Fakat 21. yüzyılda medyumlardan istenen şey işin daha çok büyü tarafıdır. İnsanlar kendi başlarına yapamadıkları şeyleri çaresiz kaldıkları durumlarda büyü yöntemiyle çözüme kavuşturmayı umarlar. Bu tip durumlarda medyumlardan yardım alırlar. Bu durumları bir kaç örnek ile anlatacak olursak ;

Sevdiği kadından ya da adamdan ayrılan biri bu durumu ne yaparsa yapsın kendi başına çözemediği bir durumda bir medyumdan büyü yardımı ile bu işi çözmesini ister.

Eşiyle sorun yaşayan ve eşinden sürekli fiziksel ve psikolojik şiddet gören biri bunu kendi yöntemleri ile başaramadığı takdirde boşanmakta istemiyorsa bunun için eşine büyü yaparak kendi istediği gibi bir insan olmasını ister ve bunun için bir medyumdan yardım alır.

Hayatınızda size yapılmış ve unutamayacağınız bir yanlış varsa bunun intikamını kendi çabalarınızla alamıyorsanız bir medyumdan yardım alıp bu kişilere kara büyü yapmasını isteyebilirsiniz.

Evlenmiyorsunuz ve kısmetiniz kapalı 2-3 kere nişan atmışsınız hayatınıza giren erkekler sürekli size yara verip hayatınızdan çıkmışlar, bu durumun düzelmesi içinde bir medyumdan yardım talep edebilir bu sayede evliliğe adım atabilirsiniz.

Bu ve daha saymaya sayfaların yetmeyeceği durumlarda insanlar medyumlardan yardım isterler.

İnsanlar Neden Medyumlara Başvurur ?

İnsanların en çok medyumlara başvurma sebebi yaşamış oldukları çaresizliktir. yukarı da belirtmiş olduğum şeylerden yola çıkarak eşiyle sorun yaşayan bir kadın bu sorunları ne kendi ailesiyle paylaşabilir neden fiziksel olarak eşine karşı koyabilir. Kısacası bir çaresizlik içindedir ve kendisinin yardım alabileceği kimse yoktur. Bu yüzden büyü yoluyla eşini yola getirmek adına bir medyumdan yardım ister.

Biri size çok büyük bir yanlış yapmıştır. Sevdiğinizi elinizden almıştır ve sizin bu duruma yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur tek başınıza çaresiz bir şekilde olanları izlemek yerine bir medyumdan büyü yoluyla bu durumu bozmasını ve intikam almasını isteyebilirsiniz.

Kısacası insanların tek başına üstesinden gelemediği ve işin içinde çıkamadığı durumlarda çıkış yolu olarak medyumları ve dolayısı ile büyüleri görürler.

Sahtekar Medyumlar İnsanları Nasıl Kandırıyor ?

Kendilerini medyum olarak tanıtıp insanları dolandıran bu tipler dini duyguları istismar etmek suretiyle kendi tuzaklarına düşürdükleri insanları yapamayacakları şeyleri vaat ederek kandırıyorlar. Kısacası insanlara para karşılığında hayal satıyorlar. Bunu nereden mi anlıyoruz, daha medyum ve büyü kelimelerinin anlamlarını bilmeyen bu insanlar açtıkları internet siteleri ve bu sitelere verdikleri adwords reklamları ile internet üzerinden medyum araştırması yapan insanları tuzaklarına düşürüyorlar.

Yetenekleri olmadığı halde insanlara büyü yapabilecekleri algısı yaratarak ve ikna kabiliyetlerini kullanarak insanlara kendi hesaplarına para yatırtıp hiç bir şey yapmadan insanların zamanlarını ve paralarını çalıyorlar. Bu da yetmezmiş gibi  verdikleri işlem süresi boyunca masum insanlardan tekrar tekrar para istemek suretiyle insanlar onlara para vermeyi kesene kadar taleplerine devam ediyorlar.

Sahtekar Medyumlar Tarafından En Çok Söylenen Medyum Yalanları ?

Bir medyumla çalışmaya başladınız ve işleminizde sizden çeşitli bahaneler ile tekrar para istenmeye başlandı işte en çok kullanılan bahaneler…

1- İşlem yapılan kişide koruma çıktı. Bu korumayı aşamıyoruz ve aşmamız için tekrara malzeme ve bu malzemeler içinde para gerekiyor.  (Madem medyumsun kişi de koruma olup olmadığını bakımda göremedin mi? )

2- Zina yaptığın için büyü tutmadı. (Yine aynı şekilde madem medyumdun yaptığın bakımda zina yapıp yapmadığımı görebilirdin)

3- İşlem yüzdesi düşük kaldı tamamlamak adına tekrar bir işlem yapmamız lazım ve bu işlem içinde malzeme gerekiyor. (Bilgisayara oyun yüklemiyoruz. Medyumsun ve büyü yapıyorsun nasıl oluyor da yüzdesi düşük kalıyor. %60 tutan bir işlem gibi saçmalık var mı ? ama hala bu yalanı yiyip tekrar para gönderen arkadaşlarımız var)

4- İşlem sırasında alkol içmişsin o yüzden işlemin tutmadı. (Bu da çok sık kullanılan yalanlardandır. Büyü gibi bütün dinler tarafından yasaklanmış bir ritüelin dini yasaklar ile bağdaştırılması mantık dışıdır.)

Bu ve benzeri bir çok yalan ile insanları kandırarak onlardan daha fazla para talep etmeyi alışkanlık haline getiren sahtekar medyumların yalanlarına lütfen kanmayın…

Yorumlar

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin