Soğutma Büyüsü

Soğutma Büyüsü

Soğutma büyüsü, çok tehlikeli bir büyüdür. Süre gelen bir ilişkiyi sonlandırmak için yapılan çok tehlikeli bir büyüdür. Mutlu bir çiftin bir anda birbirlerinden soğumasına ve kopmasına neden olan bir büyü türüdür. İlişkiniz eğer ki böyle bir maruz kaldıysa, kesinlikle sizin çabalarınız ilişkinizi kurtarmak için yeterli olmayacaktır. Mutlaka bu büyünün kötü etkisinden kurtulmak için bir medyumla görüşmelisiniz ve büyünün kötü etkisini üzerinizden kaldırmalısınız. Bunu yapmadığınız taktirde ilişkiniz bitmeye mahkum olacaktır. Çünkü büyülen partneriniz, artık hiçbir şekilde size ilgi duymayacaktır. Hatta sizden tiksinmeye ve nefret etmeye başlayacaktır. Ona söyleyeceğiniz en olumlu sözler bile o kişide ters etki yapacaktır. Size karşı tamamen negatif ve nötür bir tavır sergileyecektir. Sizden bir an önce ayrılmak için her yolu deneyecektir.

Soğutma büyüsü yapmadüşüncesine sahip olan kişiler, bu büyüyü tamamen ilişkiyi yıkmak için kullanacaklardır. Bu büyü evli bir çifte yapıldığı zaman, eşler arasında ki karı – koca ilişkisi tamamen sonlanır. Eşiniz size dokunmak dahi istemeyecektir. Sonuç mu? Büyüyü bozdurmadığınız taktirde, kısa bir zaman sonra boşanmaya kadar varan kötü bir sürecin içinde kendinizi bulacaksınız. Bunu bir başka hemcinsiniz size kötülük yapmak için yaptırabileceği gibi sizi istemeyen eşinizin aile fertlerinden biri de bu büyüyü yaptırabilir. Büyüyü yaptıran kişinin aslında hiçbir önemi yoktur. Çünkü bu büyüyü yaptıran kişi, eşinize sahip olmak için yaptırmaz. Bu sadece sizi ayırmak, ilişkinizi sonlandırmak için yapılan bir büyüdür.

Soğutma büyüsü çeşitleri

* Aileden soğutma büyüsü,

* Erkeği eşinden soğutma büyüsü,

* Evden soğutma büyüsü,

* Alkolden ve kötü alışkanlıklardan soğutma büyüsü,

* Cinsellikten soğutma büyüsü,

* İşten soğutma büyüsü,

*Kadını kocasından soğutma büyüsü,

* Soğuma büyüsü…

Yukarıda sıraladığımız pek çok çeşitli soğutma büyüleri vardır. Bunların için de çok masum olanları alkol ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için yapılan olanıdır. Eşinizi geri kazanmak, alkol ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için yapılanı en masumudur. Birde en sonda yer alan soğuma büyüsü vardır. Bu büyüyü kişi kendisine yaptırır. Sürekli sorunlar yaşadığınız bir ilişki yaşıyorsunuz, fakat hayatınızda ki insandan bir türlü kopamadığınız için ilişkinizi devam ettirmek zorunda kalıyorsunuz, böyle durumlar için kendinizi o kişiden soğutmak için tamamen kişinin kendisine yaptırdığı bir metottur. Kendinize uygulatacağınız bu büyüden sonra, asla kopamam dediğiniz kişiden bir anda kopup, uzaklaştığınızı kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Yukarıda maddeler halinde verdiğimiz soğutma büyülerinin içinde en tehlikeli olanı tabi ki, eşleri birbirinden ayırmak için yapılan büyülerdir. Böyle bir büyüye maruz kalan bir çiftin yapması gereken en doğru hareket şekli, işinde uzman olan bir medyumla iletişime geçmektir. Çünkü büyü çok hızlı bir şekilde sizi birbirinizden koparacaktır. Kopmadan, bir medyumla görüşüp bu büyünün bozulması için gerekli olan muskanın yazılmasını sağlamalısınız. Bizim bu yönde sizde tavsiyemiz, www.medyumpapazgultekin.com sitemize gelerek, online olarak Medyum Papaz Gültekin efendimiz ile görüşme sağlamanız olacaktır. Havass gibi bir çok ilmi methodlara sahip olan papaz efendi, size nasıl bir soğutma büyüsü yapıldığını hemen çözecektir. Sonrada bu büyüyü bozmak için Havass ilminden destek alarak, gerekli olan duaların yazılımını sağlayarak, sizi kötü etkiden kurtaracaktır.

Mutlu bir yuvayı kurmak kadar, ayakta tutmakta da önemli, zor ve meşakkatli bir görevdir. Ne yazık ki toplumumuzda da kıskançlık hastalığı yüzünden mutlu çiftlere karşı her zaman negatif bir etki vardır. Bu etkiyle yapılacak kötü bir büyüden sadece iyi bir medyumun desteğiyle kurtulabileceğinizi asla unutmayınız…

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin