Papaz Büyüsü

Papaz Büyüsü

Papaz Büyüsü

Aşk insan zihninin tamamen durduğu noktada başlar. Bir nevi delilik halidir. Şarkılara bile konu olan ”Aşkından olmuşum Divane” sözleri, tamamen insan ruhunda oluşan akıl tutulmasının bir anlatım şeklidir. Mecnun Leyla’sına olan aşkıyla divane olurken, Ferhat da Şirin’i için dağları delmiştir… Aşkı anlatmaya ne kelimeler, nede cümleler yeter. İnsanı bu kadar derinden etkileyen bir duygu yoğunluğunun tabi ki, ayrılığı da çok acı verici olabilmekte…

Bir ömrü paylaştığınız, hatta ömrünüzü ona adadığınız kişi, bir anda sizden soğuyorsa ve gözü dışarı kayıyorsa bunun kader olduğuna kendinizi inandıramazsınız. Buna sadece kaderin bir cilvesi demek, savaşmadan cepheyi terk etmektir. Bir kadını ya da erkeği, Papaz Büyüsü adı verilen büyü ile sizden tamamen soğutup, başka bir hemcinsinize köle yapabilirler. Bu kadar etkili olan bir büyünün etkisi altında kalan bir kişiyi, o büyüden kurtarabilecek tek ve yegane kişi yine sizsiniz.

Kadınların aybaşı hali olarak bilinen adet kanaması aslında çok tılsımlı bir büyüdür. Bu büyü Suryani’ce dualarla yapıldığı için halk arasında Papaz Büyüsü olarak isimlendirilir. Bu büyünün geçmişine bakıldığı zaman, İslamiyet’ten önce ki yıllara dayanan ve ilişkilere yön verme konusunda en etkili büyü çeşidiyle karşı karşıya kalınır. Aşkın verdiği divanelik haliyle, bu büyüye yönelen sayısız kadın, geçmiş dönemlerde de olmuştur, bugünde var, yarında olacaktır… Önemli olan bu büyüyü yaptıran kişinin amacıdır. Bu büyü eğer ki bir yuvayı dağıtıp, yeni birliktelikler için yapılıyorsa, insanların hayatında çok büyük zarar ve hayal kırıklıklarına yol açabilir. Fakat bu büyüyü bozup, normal hayata döndürülmek için yapılıyorsa, bunun olumlu sonuçlarını her iki insanda yaşayacaktır. Burada amaç ve niyet çok önemlidir.

Bu büyünün ilk yapım aşaması, kadının ilk hayız gününe denk gelen kan damlalarıyla olur. Bu kan damlaları bir erkeğe yedirildiği anda, erkeğin gözü o kadından başkasını görmeyecektir. Bu bir nevi, erkekleri kendilerine bağlamak için yapılan bir bağlama büyüsüdür. Bu büyünün en ilginç yanı da, büyünün bozulması içinde yapılması gereken, diğer kadının yine adet kanını o erkeğe yedirmesidir. Fakat büyüyü bozmak için yapılan işlem de adetin ilk gününde ki kan değil de, son gününde ki kan kullanılır. Bu büyü çeşidi uygulanırken, farklı materyallerden de destek alınır. Bunu bir kadın kendi başına asla uygulayamaz. Bu işlem yapılmadan önce yapılması gereken, bazı işlemler ve okunması gereken dualar vardır. İşte bu noktada büyüyü yaptırmak içinde, büyüyü bozdurmak içinde, her iki durumda da mutlaka uzman bir medyumdan yardım almalısınız.

Sitemizde Medyum Papaz Gültekin efendinin bu konuda bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Bugüne kadar sayısız kadın, eşiyle veya sevgilisiyle yaşadığı sorunlarda papaz efendimize başvurmuştur. Sorunları çözüldüğü gibi bu kişilerin yaşadıklarını anlatan yorum ve mesajları sitemiz üzerinden okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

Hayatınızda bulunan ve sizi çok seven bir erkek, bir anda sizden uzaklaşıyor ve hayatına yeni bir kadını alıyorsa, burada bir büyüye maruz kalmış olabilirsiniz. Sevdiğiniz erkeği bu büyünün zararlı etkilerinden kurtarıp, tekrardan normal hayatınıza dönmek için tüm adımları atmak yine siz kadınların elindedir. Evet sizi aldatan bir erkek için mücadele etmek sizin için gurur meselesi olacaktır ama unutmayın, eğer söz konusu olan bir papaz büyüsüyse, sevdiğiniz erkek kesinlikle duygu ve düşüncelerini kontrol edemeyecek noktaya gelmiş demektir. Aşkta gurur olmaz, diyerek sevdiğinizi geri kazanmak ve büyüyü bozdurmak da tamamen sizin elinizdedir…

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin