Kara Yılan Tılsımı Büyüsü

Kara Yılan Tılsımı Büyüsü

Bu büyü tüm büyülerin babası olarak düşünülebilir, oldukça tesirli ve maaliyetli bir büyü olmasından dolayı pek fazla tercih edilmez.. Ancak son çare olarak çok tesirli büyüler arasındadır. İsminden de anlaşılacağı gibi ‘Kara büyü kategorisine girmektedir ve normal aşk ve bağlama büyülerimizden farkı da kara büyü methoduyla yapılması. Kara büyüler son derece tehlikeli ve etkili büyülerdir..

Bu büyümüzün tam ismi de “Kara Yılan Tılsımı” büyüsüdür. Bu büyüden her ne kadar internette, farklı kaynaklarda veya medyumlarda benzer isimde büyüler olsa da, aynı değildir.. Suriye Şam, Orta Asya, ve Kuzey Afrika’da yaygın bir şekilde kullanılan en tehlikeli büyülerden bir tanesidir.. Çok tesirli olmasından kaynaklı karşıdaki kişiye anında etkisi altına alır. Karşıdaki kişi bu yoğun oluşan enerjiden 1-2 gün boyunca biraz yorgun hissedebilir. Ancak örneğin bağlama veya aşık etmek için bu büyü yapıldığında ömür boyu ve doğal bir şekilde arzu ettiğiniz şekile karşı tarafı bağlayacaktır. Bu büyüyle istenilen kişinin tüm bedeni ve ruhu karşı tarafa bağlanır. Ona karşı dili tutulur, her istediğini yapar, emrinden çıkmaz. Bazı papaz büyülerine benzemektedir fakat papaz büyüsü değil Afrika büyülerindendir. Ayrıca Papaz Büyüsü’nden 150 kat daha etkilidir. Genelde Papaz büyüsünün etki etmediği bazı insanlarda bu büyü tercih edilebilir. Bu büyüyü yaptırmak ve diğer büyüler hakkında yardım almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Whatsapp’tan yazmak için buraya tıklayın.

Kara Yılan Tılsımı, özel derilerin işlenip ve eskitilip tablo haline getirilmesiyle yazılır. Ardından elde edilen bu deri bir takım okumalar eşliğinde ve varlık atamasıyla toprağa gömülür. Ardından da tıpkı normal büyüdeki gibi işlemlere geçilir ve bir takım malzemeler ile üstünde işlem yapılır.

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin