En Etkili Aşk Büyüsü

En Etkili Aşk Büyüsü

Etkili aşk büyüsü nedir ?

Etkili aşk büyüsü adından belli olacağı üzere bu yapılan aşk büyüleri arasında en çabuk tesir edenidir. Aşk büyüleri kategorisinde yer alan bu büyü 72 saat gibi kısa bir sürede karşı cinsi ya da hemcinsinizi size kör kütük aşık etmek adına kullanılan ak büyü sınıfında özel bir büyüdür.

Etkili aşk büyüsü nasıl yapılır ?

Öncelikli olarak iki tarafın adı, anne adı, doğum tarihi ve fotoğrafları istenir. Bu bilgiler bakımda kullanılır ve kişilerin üzerinde büyü olup olmadığı, işlem tahtalarının açık olup olmadığı ve işlemin ne kadar sağlıklı yapılacağı test edilir.

Büyüler iki çeşit olarak yapılmaktadır. Bir kişiye ait eşya, tırnak, saç, kıyafet, kan, meni gibi maddi unsurlar ile yapılan fiziksel işlemler, diğer tarafta ise kişiye ait bilgiler ve fotoğraf ile yapılan uzaktan işlemlerdir. Günümüzde çoğu kişi bu işlemi platonik aşk yaşadığı kişilere yaptırdığı için fiziksel işlem yerine uzaktan işlemi tercih etmektedir. Bu yüzden ben sizlere uzaktan yapılan işlemi anlatacağım.

Öncelikli olarak kişi bilgileri papirüs adı verilen özel bitkiden yapılan bir kağıt üzerine safran mürekkebi ile işlenir. Bu bilgileri işlerken ibranice dua ve tılsımlı sözler söylenir. Papirüsün dört bir tarafına ruhani daveti için ibranice tılsımlı sözler yazılır. Sonrasında gül yağı ile bu papirüs sıvanır. İşlemlerin ardında sarılan ve iple bağlanan papirüs kağıdı toprak altına gömülür ve 1 gün bekletilir.

1 gün sonra toprak altından çıkarılan bu kağıt ruhani davetinde kullanılır. Bu işlemde kullanılan ruhanileri davet etmek adına 2 tane koç kesilir ve kanlarıyla bir ritüel yapılarak ruhaniler işleme davet edilir. Ruhaniler geldikten sonra kendileriyle ibranice konuşularak aşık edilmesi istenilen kişiler hakkında bilgi verilir ve işlem tamamlanır. 1 gün boyunca ruhaniler işlem yapılan kişinin bilinçaltına karşı tarafla alakalı şeyleri işler ve bu sayede kişi kör kütük aşık olur. Toplamda 72 saat yani 3 günlük bir sürede bu işlem tamamlanır.

Etkili aşk büyüsünün belirtileri nelerdir ?

Kişi üzerinde çok kısa sürede tesir eden bu büyü ile karşı taraf üzerinde görülebilecek değişiklikler şunlardır.

  • Büyü yapıldıktan sonra karşı taraf size olan aşkını itiraf eder.
  • Büyüden sonra karşı tarafı bir kere bile görseniz size olan duygularını yüzünüze söyler.
  • Siz olmadan asla yaşamayacağı düşüncesine kapılır
  • Konsantrasyon bozukluğu yaşar odaklanamaz
  • Siz olmadan kendisini hep eksik hisseder
  • Sürekli sizi görmek ve sesinizi duymak ister

Kısacası büyü sonrasında bu kişi siz olmadan hayat yaşayamayacak hale gelir.

Etkili aşk büyüsünün bozulma durumu var mı ?

Bu büyünün bozulup bozulmaması tamamen bu büyüyü yapacak medyum ile alakalı bir durumdur. İşini iyi yapan ve yeterli tecrübeye sahip bir medyum tarafından yapılacak olan büyü ve üstüne yapılacak bir koruma ile bozulması çok zor bir büyü haline gelebilir. Fakat yine de ciddi anlamda kara büyüler konusunda uzman bir medyum bu büyüyü soğutma büyüsü adı verilen bir kara büyü ile bozabilir. Yapılan korumalar ve büyünün iyi yapılması sadece büyü bozma konusunda karşı tarafı yavaşlatacaktır. Fakat bu büyünün bozulması imkansız değildir.

Bu büyü en iyi kimler tarafından yapılır ?

Bu büyü her büyü de olduğu gibi büyü ilmine dünya üzerinde ilk vakıf olan ve ilk ak ve kara büyüyü deneyimlemiş toplum olan Yahudi toplumu tarafından yapılmaktadır. Normal aşk büyüleri dışında bu büyü daha hızlı etki etmektedir. Bu yüzden Yahudi medyumlar bu işlemleri son derece iyi bir şekilde sonuçlandırmaktadır. Sizlerde tercihinizi bu yönde kullanırsanız yaptıracağınız işlemin sonuçlarından son derece memnun kalırsınız.

Yorumlar

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin