Sadakat büyüsü nedir ? Sadakat büyüsü nasıl yapılır?

Sadakat büyüsü nedir ? Sadakat büyüsü nasıl yapılır?

Sadakat büyüsü nedir ?

Sadakat büyüsü Birbirini seven çiftlerin birbirlerine karşı ömür boyu sadık kalmaları ve birbirlerini aldatmamaları adına yapılan ak büyü sınıfında bir büyüdür. Genel olarak evlilik yolunda ilerleyen çiftler ve evlenip aşırı kıskançlık yaşayan kadınlar tarafından yaptırılan bir işlemdir.

Sadakat büyüsü nasıl yapılır ?

Sadakat büyüsü yapmak için öncelikle iki tarafın ad, anne adı, doğum tarihi ve fotoğraflarına ihtiyaç duyulur. Bunun dışında safran mürekkebi bir iğne ve kırmızı bir iplik ile birlikte kırmızı mühür mumuna ihtiyaç duyulmaktadır. Bu işlemin anlatacağım kısmı uzaktan yapılanıdır. Bunun dışında yakından kişinin eşyaları ile yapılan sadakat büyüsü de mevcuttur. Öncelikli olarak kişilerin bilgileri fotoğrafların üzerine safran mürekkebi ile yazılır ve ondan sonra fotoğrafın her köşesine bir tılsım şekli yapılır. Bunun akabinde ibranice dualar eşliğinde iğne ve iplik ile kadın ve erkeğin fotoğrafları birbirlerine dikilir. Bu dikiş işlemi 7 adet dikiş ile yapılır ve her dikiş esnasında tılsımlı sözler söylenir. Bütün dikişler tamamlandıktan sonra yine elimizde bulunan kırmızı mühür mumu ile iki fotoğrafın ortasına bir damla damlatılmak suretiyle işlem tamamlanır. Bu mühür mumu damlatılırken yine ibranice tılsımlı sözler söylenir.

Sadakat büyüsünün etki süresi kaç gündür ?

Bu büyü genel anlamda 14 günde tamamen kapatılmaktadır. İşlemin etki süresi ise çok hızlıdır ve yapıldıktan sonra 3 gün içerisinde etki göstermektedir. İşlem 14 gün sonunda tamamen kapatılır.

Sadakat büyüsünde karşı taraf neler hisseder ?

Karşı tarafın hissettiği şeyler büyü yaptıran kişi düşünmeden duramaz. Bunun dışında ona karşı olan sevgisi son derece artar. Erkek ya da bayan kime yapıldıysa işlemi yaptıran kişi dışında kimseyle ne gönül bağı ne de cinsel anlamda birlikte olamaz. Karşılıklı olarak kör kütük aşk yaşanır. Kişi işlem yaptıran kişi olmadan hayatın son derece anlamsız olduğu düşüncesine kapılır. İşlem süresi boyunca nadiren de olsa halsizlikler, iştahsızlık, baş ağrıları, mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşanabilir.

Sadakat büyüsünde bozulma ihtimali var mı ?

Ak büyü sınıfında bir büyü olduğu için bakımla tespit edildiği zaman kötü niyetli kişiler kara bir büyü olan soğutma büyüsü ile bu büyüyü bozabilirler. Bunun önüne geçmek adına işlem yaptırdığınız medyumun işleme gizlilik şerhi koymasını ve arkasından koruma yapmasını talep edin. Yapılacak b işlemler büyünün bozulmasını zorlaştıracak ve güçleştirecektir.

Sadakat büyüsünde en iyi medyumlar kimlerdir ?

Bu tarz soruları yanıtlamak son derece zordur. Çünkü kişiler için en iyi kavramı her zaman göreceleridir. Sizin işinizi yapan kişi sizin adınıza en iyi medyumdur. Bunun yerine büyünün tarihsel gelişime bakarak daha iyi bir cevap verebiliriz. Büyü dünya üzerine harut ve marut denilen kanadı kırılmış melekler tarafından getirilmiş ve ilk olarak yahudi toplamına öğretilmiştir. Bu yüzden büyüler konusunda en büyük deneyim sahibi olan ve nesilden nesile bunu devam ettiren tek toplum yahudilerdir. Bu bilgiler doğrultusunda sizlerde bu büyüyü en iyi yapan kişilerin kim olduğunu öğrenmiş oldunuz.

Sadakat büyüsü yaptırmak istiyorum diyenler burayı mutlaka okusunlar !

Büyü yaptırmak günümüzde son derece revaçta bir işlem olmakla birlikte son derece tehlikelidir. Büyü yaptırmak için öncelikle geçerli bir sebebiniz olmalıdır. Kendi başınıza başarabileceğiniz şeyler için büyü yöntemine başvurmayın. Bunun dışında kalan şeylerde pek tabi kullanabilirsiniz. Eşiniz sizi aldatıyor ve sizde bunu biliyorsunuz ve bir şey yapamıyorsunuz yapsanız dahi etkili olmuyor. İşte böyle bir durumda büyü yaptırabilirsiniz. Büyü yaptırmadan önce çalışacağınız medyumu son derece iyi seçinki ondan sonra hem paranızdan hem de umutlarınızdan olmayın.

Yorumlar

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin