Bağlama Ritüeli Nedir ? Nasıl yapılır ? Kaç Günde Etki Eder ?

Bağlama Ritüeli Nedir ? Nasıl yapılır ? Kaç Günde Etki Eder ?

Bağlama ritüeli nedir ?

Bağlama ritüeli adından da belli olacağı üzere aralarında soğukluk oluşan ya da ayrılmış çiftleri hem birleştirmek hem de aralarında bulunan soğukluğu gidererek, insanların ilişkilerini ilk zamanlarda ki gibi sıcak tutmak adına yapılan bir ritüeldir. Genellikle eşler, sevgililer, nişanlılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Üzerinden uzun zaman geçmiş evlilikler de ilişkinin rutine bağlaması ve eski heyecanını kaybetmesiyle birlikte eşlerin yeni heyecanlar aramaya yönelmesini engellemek adına sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun dışında rutine bağlayan ve adı koyulmamış ilişkilerde kişilerin evlilik yolunda ilerlemesini sağlamak adına da kullanılan bir yöntem olarak ilk sırada yer almaktadır.

Bu ritüel son derece etkili bir ritüel olduğu için Dünya üzerinde en çok rağbet gören ritüeldir. Bunun yanı sıra Dünya üzerinde yapılan ilk ritüel olma özelliğini de taşımaktadır.

Bağlama ritüeli nasıl yapılır ?

Bu ritüeli yapmak için öncelikle kişilere bakım yapılması gerekmektedir. Bakım işleminde kişilerin üzerinde koruma var mı ? işlem tahtaları açık mı ? kişilere ritüel yapmaya engel olacak herhangi bir durum söz konusu mudur ? gibi sorular yanıt bulur ve eğer kişiler uygunsa işleme başlanır.

Bu ritüel tamamen cinler yardımıyla yapılan bir ritüeldir. En çok tercih edilen şekli uzaktan fotoğraf ile yapılan bağlama ritüelidir. Bunun sebebi insanların yedirme içirme yöntemiyle işlem yaptırmasının mümkün olmadığı durumlardan kaynaklanmaktadır. Çünkü bazen eşler ayrılır ve eşler çok farklı şehirlerde ve hatta çok farklı ülkeler de bile olabilmektedir. Bu yüzden de onlar için en sağlıklısı uzaktan yapılan bağlama ritüelidir.

İşleme başlamadan önce kişilerin fotoğrafları üzerine safran mürekkebiyle kişi bilgileri ve bilgilerin altına da cinleri davet etmek için kullanılan tılsımlı sözler yazılır. Bu aşamadan sonra cin davetinde kullanılmak üzere 2 adet adak kesilir ve cinler davete icabet ederler. Ondan sonra bu cinler üzerinden yapılması gereken işlemler cinlere bildirilir ve bu saatten sonra cinler işlerini yapmaya başlar. Yapılan çalışma tamamen bir bilinçaltı çalışmasıdır. Bu sayede işlem yapılan kişi etki altına alınır ve sizin istediğiniz şeyleri yapmaya başlar.

Bağlama ritüelini etki süresi nedir ?

Uzaktan yapılan işlemlerde etki süresi minimum 7 maksimum 21 gün iken bu durum kişiye yedirme içirme yöntemiyle yapılan bağlama ritüelinde 3 ila 6 gün arasına kadar düşmektedir. Çünkü bütün ritüellerde en etkili yöntem yedirme içirme yöntemiyle yapılan işlemlerdir.

Bağlama ritüelinin belirtileri nelerdir ?

  • İşlem yapılan kişide dalgın bir ruh hali ve odaklanamama sorunu ortaya çıkar.
  • Karşı tarafa karşı aşırı bir sevme isteği oluşur
  • Sürekli bir özlem hali olur
  • Kişi rüyalarında sürekli karşı tarafı görür
  • Karşı tarafın sesi sürekli kişinin kulaklarında çınlar
  • Ritüelin ilerleyen zamanlarında kişi karşı tarafın silüetini baktığı her yerde görmeye başlar
  • Taraflar evli değil ise işlem yapılan kişi ani bir şekilde evlenme isteğini karşı tarafa belirtir
  • Kişi duygusal ve cinsel anlamda farklı bir kişiyle istese de birlikte olamaz
  • Dış dünya ile tamamen bağını koparır ve hayatını işlem yaptıran kişi üzerine kurar

Bunun dışında ufak tefek fiziksel sıkıntılar da yaşanabilir. Bu durumlar genel olarak bünyesi yani metabolizması zayıf olan kişilerde gerçekleşir.

  • Burun kanaması
  • Mide bulantısı
  • Baş dönmesi
  • Halsizlik
  • Baş ağrısı

Bağlama ritüelinin bozulması mümkün mü ?

Bu sorunun yanıtı evet, çünkü her ritüelin zıttı bir ritüel vardır. Her iyi ritüel zıttı bir kötü ritüelle bozulabilmektedir. Daha sadece bir dille anlatmam gerekirse bağlama ritüelini bozmak için bir soğutma ritüeli uygulanabilir. Burada sizler adına en önemli şey seçtiğiniz medyumun işleminizi yaparken ne kadar profesyonel davrandığıdır. İşlemin gizli yapılması ve işlem bitiminde yapılacak bir koruma bu konuda işlemi bozmak isteyen kişinin işini son derece zorlaştıracaktır. Her ne kadar bu ritüelin bozulması mümkün olsa da bu iş tamamen çalıştığınız medyumun inisiyatifine kalmıştır.

En etkili bağlama ritüeli hangisidir ?

Bütün ritüellerde olduğu gibi yedirme ve içirme yöntemiyle yapılan bağlama ritüeli en çabuk tesir eden ve en hızlı sonuç veren bağlama ritüelidir. Bunun sebebi tılsımlanan gıda ya da içeceğin karşı tarafın yeme ya da içme suretiyle direk olarak etki gösteremeye başlamasından kaynaklanmaktadır.

Bağlama ritüeli konusunda en iyi medyum hangisidir ?

Bu soruyu genel olarak tek bir isim vermek yerine ritüeli yapacak medyumun dini, dili, ırkı üzerinden yanıtlamak istiyorum. Dünya üzerinde büyü ve ritüelleri ilk öğrenen toplum Yahudi ve hristiyan toplumudur. Doğal olarak ilk ritüeli uygulayan da Yahudi veya hristiyan toplumuna mensup olan kişilerdir. Günümüzde Yahudi veya hristiyan medyumlar bu ritüellerde diğer medyumların bir adım değil bir kaç adım önündedir. Bu yüzden tercihlerinizi bu tavsiye üzerine vermelisiniz.

Yorumlar

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin