Yılan Büyüsü

Yılan Büyüsü

Kara büyüler içinde yer alan yılan büyüsü son derece tehlikeli bir büyüdür. Bu büyü sevdiğiniz kişi bir başkasıyla, eşiniz bir başkasıyla birlikte yaşıyorsa, onların en kısa sürede ayrılması için yapılan bir çalışmadır. Daha önceden pek çok defa uygulanmış ve sonuç alınmış bir büyüdür. Aynı zamanda çiftleri ayırmak için de bu büyüye başvurulabilir. Yılan büyüsü güçlü tılsımlarla yapıldığı için asla tek başına evde yapılmaması gereken bir büyüdür. Bu büyüyü kendi yapmak isteyenler de gereken malzemeleri kendileri kolay bulamazlar. Bu konuda Medyum Papaz Gültekin efendi ile resmi telefonu olan +79917301004 üzerinden iletişime geçebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu şekilde yapılan yılan büyüsü hızlı tesirli ve daha güçlü olur.


Nedir?


Büyünün tarihinden beri en etkili ve tehlikeli büyü türleri arasında gösterilen yılan büyüsü nedir, bu büyü son derece tehlikelidir. Ehil ellerde yapılmalıdır. Büyü çalışmasında sözcükler hatasız ve eksiksiz söylenmelidir. Büyü yapılırken hata olursa sonuçları başka boyutta olabilir. Yılan büyüsü başkasıyla birlikte olan sevdiğinizi ondan ayırmak ya da kendinizden soğutmak için yapılabilir.

Ne Zaman Tesir Eder?


Yılan büyüsü yaptırmak isteyenler için yılan büyüsü ne zaman tesir eder, merak konusudur. Büyü yılanın herhangi bir parçası ile yapılmaktadır. Vefk halinde hazırlanan muska şeklinde çalışma yapılır. Muskanın içine yılanın derisi, dişi, pulu gibi herhangi bir parça konmaktadır. Büyünün tesir etme süresi ise türüne göre en geç iki hafta sonunda gerçekleşir.

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin