Norveç Medyum

Norveç Medyum

Medyum hocalar bilgi birikimi yüksek, büyü, ruhlar alemi ile ilgili biriktirmiş olduğu bilgiler ile birlikte büyü oluşturabilecek ve bu büyünün keskin, tesirli ve güçlü yanlarını dikkate alarak uygulanmasını sağlayabilecek tecrübeli, ilim sahibi kişilerdir. Norveç’te medyum hoca ile iletişime geçerek bilgili ve ilim sahibi bir medyum hocadan hizmet alabilir, yardım isteyebilirsiniz. Medyum hocalar genellikle ilim ve irfan sahibi ailelerden gelirler ve soyları büyü, dua alemleri ile ilgilenen, bu alemlerin içerisinde olan kişilerden gelmektedir. Bu soy bağının medyum hocaya getirisi de bilgi, tecrübe ve ilim sahibi olmaktır. Bir büyünün tutma aşamasında önemli olan o büyünün kişiye özel hazırlanıp uygulanmasıdır. Aynı zamanda kişi kendi teşhisini koyup tedavisini araştırdığı hastalıkların tedavisini uygulayamayacağı, uygulasa da başarılı olamayacağı bir noktada başarısızlığa düşüp tıkanabileceği gibi, büyü yolunu seçen kişi de kendi dertleri, sıkıntıları, sorunlarının karşısında çözümü araştırıp kendine uygun görüp bulduğu büyü yöntemini bir medyum hocaya danışman yerine yine kendi araştırıp bulduğu yöntemler ile uygulamaya çalışmasının sonucu hüsran, zorluk, başarısızlık ve ruhsal aleminin de işin içine girmesi ile tehlike doğurabilecek sonuçları olacaktır. Büyü yaptırmak için Norveç’te medyum hoca ile iletişime geçilmesi önemlidir. Büyü yaptırmak isteyen kişinin bulunduğu yerin uzaklığı, ıssızlığı, kalabalığı önemli değildir. Norveç’te de medyum hoca ile iletişime geçerek yardım alabilir.

Norveç’te Aşk Büyüsü Yapan Medyum Hoca

Aşk, onu yaşayan kişiler için büyülü bir süreçtir. Kişi aşık olur ve bu aşkına karşılık bulur ise ortak bir duygunun üzerine sağlam temelli bir ilişki kurulmuş olur. Aşk duygusunun ortak olması aynı zamanda çekimin kuvvetli olmasını ve iki tarafın da birbirini sınırsızca isteyeceğini belirtir. Aşkın ve çekimin getirdiği duyguların yanında da sadakat, güven, huzur ve mutluluk gelecektir. Aşkın gelmesi yanında diğer bütün olumlu duyguların da çiftler ile birlikte şekillenerek gelmesine yol açacaktır. Bir güçlü ve olumlu duygu kişinin hayatına birçok güçlü, keskin ve olumlu duygunun gelmesine bütün bu duyguların gelmesi ile birlikte de kişinin yaşama daha aydınlık bir yoldan yürüyerek devam etmesine olanak sağlar. Aşkı sağlam temelli, güçlü ve keskin yönlerini dahil edere kişi hayatına çekmek ister. Bir köşede aşkı bekleyen veya aşka ulaşmaya çalışan kişinin tek amacı tutup o duyguyu hayatına katmak, araftan çıkıp aydınlık bir yola girmek, aşkın getirdiği özgüven ile hayatına devam edebilmektir.

Tıkla ve Medyum Papaz Gültekin Hoca’yı Şimdi Ara: +79917301004

Aşk gibi güçlü bir duygunun kendiliğinden ansızın bütün gücü ile hayatınıza dahil olabilmesi olası iken inatlaşıp size gelmemesi, uğramaması da olasılıklı bir durumdur. Bu durumdaki kişi güçlü ve büyük olan bu duygu ile savaşmanın yollarını bulmayı fakat bu savaşın sonunda da bulacağı yolun onun yenmesini sağlayabilmesini, gücünün ve büyüklüğünün altında ezilmekten kurtulabilmesini ister ve bu amaç doğrultusunda adım atar. Aşk gibi güçlü ve büyük bir duygu ile savaşabilecek güçlü ve keskin bir yöntem büyüdür. Kişi büyü yöntemi ile güçlü olan bu duygunun hayatına uğrayabilmesini sağlayabilir.

Her duygunun bir süresi vardır fakat o duygu tamamen yok olmamaktadır. İnce ince varlığını hissettirebilir, güvenini orada olduğunu hissettirebilir, tamamen çekilip gitmediğini ilk anda olduğu gücü ile orada olmasa bile o ilk anda hissettirdiklerinin hatırlatılması ile birlikte orada olacağını anlatır ve büyün bu kodları, mesajları hisseden, farkında olan kişiler ilişkilerine bu olumladığı, algıladığı mesajlar ile devam eder. Bazı ilişkilerde bu mesajlar doğru yorumlanamaz. Bazı kişiler aşkın kendini ince ince hissettirmesini doğru yorumlayamaz, gözlerini ve duygularını köreltir böylece de o ince duyguları hissedemez hale geldiğinden dolayı o duyguların getirdiği savaşma emek verme mücadele etme isteğini yitirir. Bu kişi ya pes eder ya da pes etmeye çok yakın bir noktada durur. Pes etmemesini sağlamak için, pes eden kişinin ise yeniden o duyguların gücüne kapılmasını kör olan gözlerini ve hislerinin açılması için Norveç’te aşk büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçebilir.

Norveç’te aşk büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçen kişi ilişkilerde pes eden tarafın o aşamaya gelene kadar hissettiği veya hissetmediği, hissedemediği duyguları geri kazanmasını, yeniden güçlü hisler ile ilişkiye başlanmasının temelini atmış olmaktadır. Aşk büyüsü, bir medyum hocan tarafından onun bilgisi, ilimi ve tecrübelerine dayanarak hazırlanır ve yine onun belirtmiş olduğu önemli noktalara dikkat ederek uygulanmalıdır. Aşk büyüsü yapıldığı andan itibaren ısa bir süre içerisinde güçlü etkisini göstermeye başlayacaktır. Norveç’te aşk büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçip yaptırmış olduğunu aşk büyüsü her kime yaptırmış olursanız olun fiziksel bir zarar vermez. Aşk büyüsü duygulara, hislere ve bunların doğrultusunda da kişinin davranış ve size karşı, ilişkinize karşı tutum ve hareketlerine etki eden bir büyü yöntem ve sürecidir. Aşk büyüsü yaptırmanın herhangi bir tehlikesi yoktur. Norveç’te aşk büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçen kişinin dikkat etmesi gereken ve büyünün etkisini göstermesi için önemli olan noktalardan birisi aşk büyüsü yapılacak kişinin o an herhangi bir ilişki içerisinde olmaması, kişinin bir sevgilisi, nişanlısı veya evli olmaması, çocuklu mutlu bir yuva kurmuş olmaması gereklidir. Bu koşulları ve önemli noktaları kişi sağlamıyor ise aşk büyüsünün etkisi görülemeyecek görülse de yanlış sonuçlara sebebiyet verebilip, yanlış durumlar doğurabilecektir. Aşk büyüsü kişinin hayatına aşkı çekebilmesinin bir koşuludur. Norveç’te aşk büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçen kişi, aşkı hayatına çekebilmek için, aşkı yaşayabilmek için önemli bir adım atmış demektir.

Norveç’te Bağlama Büyüsü Yapan Medyum Hoca

Bağlama büyüsü, yapan kişiye birçok imkan sağlayan bir büyüdür. Kişi bir ilişki bağı içerisinde bulunduğu kişiden sonsuz sadakat, güven ve bağlılık ister. Hem ilişkiye bağlı olmasını hem de kendisine ve kurdukları aşk yuvasına bağlı olmasını umar. Bu bağlılığın getirileri ilişkiyi ve sevgi bağını kurtarıp, onarıp, güçlendirir. Kişinin ilişkisine, sevgisine, yuvasına bağlı olması aynı zamanda o kişinin o bağlılık hissi ile hareket etmesini, sadık olmasını, bağlılık ile daha çok açığa çıkan sevgisini göstermesini, güven vermesini ve güven duymasını karşı taraftaki, ilişki dışındaki insanlara karşı mesafesini korumasını ve durduğu yeri göstermesini sağlayacaktır. Bütün bu pozitif kazanımlar da ilişkiyi yapılandıracak, sağlıklı bir mutluluk getirecektir. Norveç’te bağlama büyüsü yapan medyum hoca ile bağlantıda olan kişi bağlılığın getirdiği bu olumlu mutluluğa sahip olabilecek kişidir.

Norveç’te bağlama büyüsü yapan medyum hoca iletişime geçen kişi eşini eve bağlamanın yolunu bulmuş demektir. Yeni başlayan evlilikler içerisinde ilk zamanlarda kişi evlendiğinin, tamamıyla bir eve bir yuvaya bir kişiye ait olduğunun hissini ve sorumluluğunu idrak edemeyebilir. Bu idrak probleminin de belirli başlı bazı getirilerinin olması kaçınılmaz olacaktır. Örneğin kişi bekarlığında yakın olduğu, çok samimi olduğu kişiler ile evlendiğini idrak edemediği dönemde de aynı samimiyetli ilişkisini devam ettirebilir. Bekarken yaptığı davranışları, eve geç gelmeleri, arkadaşları ile geç saatlere dek habersiz takılmaları, eğlenceleri, dağıtmalarını evliliğinin ardından onu evde bekleyen eşini düşünmeden, evli olmasını bir evinin yuvasının olmasını ve bu yuvanın onun sorumluluğunda olmasını idrak etmeden aynı davranışları sergilemeye devam edebilir. Evde o kişiyi bekleyen eş için bu zor ve kabul edilmesi güç bir durumdur. Evlenmiş olmanın yükü omuzuna binen kişinin öbür omzuna da sorumsuz ve uzak bir eş binecektir. Başlamış, uzun bir yılı da devirmiş evlilikler içerisinde de bağlanmak ile ilgili sorunlar çıkabilecektir. Eşlerden birinin uzun zamandır evli olmanın sorumluluğunu kaldırıyor olmak yoracak ve bu sorumluluk hissinden kaçmanın çeşitli ve farklı yollarını bulup aramasına olanak sağlayacaktır. Evliliğin bağlılığından, sorumluluğundan ve sıkılmaktan kaçacak kişinin bulacağı çözümler ve yollardan bazıları arkadaşları ile daha fazla vakit geçirmesi, evden ve evdeki eşinden daha da uzaklaşması, iş hayatına daha fazla önem vermesi, arkadaş ve iş hayatı çevresindeki kadın erkek gruplarına daha fazla dahil olarak eşinden daha çok o ortamlarda o kişiler ile vakit geçirmesi olasılıklıdır. Bu evlilik birlikteliğini sarsacak, zarar verecek durumların içerisinde evliliği yeniden kurtarabilecek, evli olmanın anlamını eşlerin birbirine sonsuz bağlılığı, sorumluluklarına, yuvasına, eşine, sevgisine, aşkına, çocuklarına bağlı olmanın anlamını yeniden oluşturmaktır. Bağlanma büyüsü evliliğinizi kurtaran bir unsur olacaktır.

Norveç’te bağlama büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçen kişi ilişkisine, evine, yuvasına bağlamak istediği kişinin herhangi bir nesnesine ihtiyaç duymaz, bağlanma büyüsü için bu gerekli değildir. Norveç’te bağlanma büyüsü yapan medyum hocaya başvuran kişiye gerekli olan tek ve önemli unsur kesin ve net kararını vermiş olmasıdır. Büyü yaptırabilmesi, medyum hocanın üzerinde durduğu noktalara önem vererek ve değer göstererek büyünün uygulanmasına bağlıdır.

Norveç’te Geri Döndürme Büyüsü Yapan Medyum Hoca

Aşkı sınırsızca, doruk noktalara ulaşarak yaşan, aşk duygusunun yanında getirmiş olduğu güçlü ve olumlu sadakat, güven, özgüven, mutluluk, huzur gibi duyguları da benimseyip hayatına katan ve yaşayan kişi mutlu ve rahat bir yaşamın içerisindedir. Yaşam hiçbir noktada sorunsuz, sınırsız ve sıkıntısız değildir olmayacaktır da. Yaşam devam ettiği sürece hep sorunlar sıkıntılar ve kişinin sınırları olacaktır. Önemli olan bu sorunların ve sıkıntıların çözümünü bulmaktır. Çözüm aramak, bu dönemlerden çıkmak için de kişinin bunu gerçekten istemesi, bunun için çaba göstermesi önemli ve gereklidir. Mutsuz olan, kendini karamsar ve bir arafın içerisinde hisseden kişi bu yaşamış olduğu olumsuz duyguların içinden çıkmak için, o duygu durumlarından kurtulmak için çaba göstermeyecek, istek duymayacak ve hayatı kendisi için daha da yaşanamaz, çekilemez hale getirip hem kendisini hem de etrafını, yakınlarını, sevdiklerini etkileyecektir. Fakat kişi mutluluğun içerisinde olursa sorunlardan, sıkıntılardan kurtulma istek ve motivasyonu da aratacak yaşama daha fazla sarılacak, yaşamak için mutluluğunu devam ettirmek için daha çok çaba gösterip istek duyacaktır.

Yaşamın inişli çıkışlı olması tek düze, sıradan bir yaşantının kimse için mümkün olmaması da kaderin ve hayatın bir cilvesi, oyunudur. Yaşamın bu oyununda bazen zarlar bizim elimize geçer ve bu anlarda yapılan hamleler, atılan sayı, düşeş, oynanan piyon, kale önemlidir. Bu anların içerisinde iken kişinin her seçimi, atacağı her adım bir sonraki anını, kaderini, yazılacak yazısını belirler. Kişi sorun ve sıkıntılarından çıkış yolu için seçtiği ve uyguladığı yöntem ile bir sonraki sorun ve sıkıntısında başına gelebilecekleri o bir sonraki süreçte yaşayabileceklerini, kolay atlatacağı, daha da dibe çökebileceği gibi seçenekleri kendisi belirler, adımları ile seçimleri ile belirler. Kişinin atacağı stratejik, önemli adımların içerisinde çözüm yolu olarak kuvvetli bir yöntem vardır, büyü yöntemi. Uzaklıklar hayatın içerisinde, aşkın içerisinde hep olabilecektir. Bir taraf atacağı adımı hesaplayamayıp, pes edebilir, vazgeçebilir, gidebilir. Bu kişinin geri dönüş yollarını bulmak, yolu açmak, giden kişinin gittiği yolda bir kavşak oluşturup o kişinin içerisine de bu kavşaktan dönme isteğini yerleştirmek bu stratejik hamleler ve adımlarla mümkündür. Bunu mümkün kılabilecek adım ise büyüdür. Norveç’te geri döndürme büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçen kişi güçlü ve keskin bir adım atmış, çözüm bulmuş demektir.

Norveç’te geri döndürme büyüsü yapan medyum hoca ile terk edip giden, ilişkiye arkasını dönen sevgili, evden evlilikte yuvadan uzaklaşıp evlilik bağını düşünmeyen eşi, stres, ciddi duyguları kaldıramayıp giden nişanlıyı geri döndürmek için tercih edebilirsiniz. Geri döndürme büyüsü, giden kişinin gitme sebebini beyninde ve hislerinde geçersiz kılmaya, sorunların çözümlerinin olduğunu ona hissettirmeye yarar ve bütün bu kodların büyü ile kişinin hislerine oradan aklına ve dolaylı olarak hareketlerine yansıması ile de kişi dönme isteği güder ve dönüp sorunları halletmenize olanak sağlar. Norveç’te geri döndürme büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçen kişi öncelikle bir büyü yaptırdığının, hayatın doğal akışına güçlü bir müdahalede bulunacağının, uygulamış ve tercih etmiş olduğu ilk yöntem olan konuşma, açıkça hislerini ve kendini ifade etme yönteminin etkisini alamadığı için bu büyü yöntemini seçtiğinin farkında olmalıdır.

Norveç’te Geri Getirme Büyüsü Yapan Medyum Hoca

İnsan yaşarken iletişim de yaşamalıdır. Kişinin yaşamı içerisinde sayısız, sonsuz ilişki, iletişim, duygu ve bağ olacaktır. İnsan bütün bunların toplamı olduğu için insandır. Kişi yalnızca yemek yemez, duyguları yer, hisleri yer, doyumları ile doyar, iletişim ile yürür ve var olmak ile yaşar. İletişim için, ilişki için, bağ için iki tarafın da emek veriyor olması, çaba sarf ediyor olması, kendini ve hissettiği duyguları açıkça gösterip yaşıyor olması önemlidir. Bir tarafın kendisini geri çektiği, isteksiz hareketler gösterdiği, kendi duygularını yalnızca kendi içerisinde yaşayarak ilerleyip karşı tarafa kendini ve duygularını açıkça göstermediği ilişkiler sağlıksız, olumsuz ve sonuçsuz ilişkilerdir. Bu tür ilişkilerin sonu ya baştan bellidir, ayrılıktır bitiştir ya da bir araftır. Ne tam olarak dolu dolu ilişki başlar ve yalanır ne de tam anlamıyla kökünden konuşulup biter, sonlandırılır. Ortada kalmış başı sonu olmayan iki taraf için de yorucu sonuçsuz ve geçmeyen sıkıntılı bir süreçtir. İlişki içerisinde bir tarafın mutsuz ve isteksiz davranışları aradaki ilişkinin, bağın soğumasına, sağlıksız hale gelmesine ve mutsuzluğun da kaçınılmaz olmasına sebep olacaktır. Bu süreçte mutsuz olan, bu sorunlu ve sıkıntılı günleri de atlatmak isteyen kişi çaba gösterip bu zaman diliminden çıkmak için ilişkideki eşi, karşı taraf ile açıkça konuşup, hislerini, yaşadıklarını, mücadele ettiklerini belirterek kendi çabası ve iletişimi ile ilişkiyi kurtarmaya, onarmaya çaba gösterecektir. Bu kendi yöntem ve yollarını seçen kişi dua eder, bir küçük çaba gösterir ve sonuç bekler, çözüm bekler. Bu yöntem her şekilde kesin olarak tutmasa da tuttuğu, olumlu dönüşlerin olduğu ilişkiler vardır. Fakat bazen bu olumlu dönüşler, halledildiği sanılan meseleler sorunlar zamanla başka sorunların tekrar yaşanması ile açığa çıkabilir, yeniden gündeme gelerek daha yaralayıcı ve mutsuz sonuçlar soğurabilir. Giden ilişki bağı, sağlıklı iletişim kanallarının geri gelmesi, sorunlara ve sıkıntılara iki tarafın da özveri ile, çaba göstererek çözüm bulma isteğinin yeniden gündeme gelmesi için Norveç’te geri getirme büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçebilirsiniz.

Norveç’te geri getirme büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçmek bitip giden ilişkinizin yeniden geri gelmesini, sağlığına kavuşmasını ve kaybettiğiniz güçlü duyguların, iletişimin, çekimin yeniden canlanıp kazanılmasını sağlayacaktır. Geri getirme büyüsü yaptırabilmek için medyum hoca ile iletişime geçmeden önce her büyü gibi bu büyünün de belirli başlı bazı koşulları oluğunu bilmeniz önemlidir. Bir zamanlar güçlü, mutlu ve huzurlu bir ilişki içerisinde olduğunu zaman ile aşamadığınız, halledip çözüme ulaştıramadığınız sorunlarınız ile bitip giden ilişkilerin ardından yıllar geçmiş iki taraf da o zamandan sonra birbirini hiç görüp iletişime geçmemiş, iki taraf için de yeni yeni ilişkiler başlamış özellikle de bir taraf mutlu ve huzurlu bir ilişkiye yeniden adım atmış ve yuva kurmuş olabilir. Bu kişi bir zamanlar sizinle olsa da sizin olsa da artık başka bir yuvaya, başka bir ilişkiye aittir. Bu kişi için geri getirme büyüsü yaptırma yolunu tercih etmemelisiniz. Geri getirme büyüsü yuva yıkarak bir kişinin ilişkisini toparlayıp onarmaya yarayan bir büyü değildir. Norveç’te geri getirme büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçerek sağlıklı ve huzurlu bir yuvanın, ilişkinin geri gelmesini sağlarsınız.

Norveç’te Papaz Büyüsü Yapan Medyum Hoca

Papaz büyüsü bilinen etkileri ile çok güçlü ve keskin bir büyüdür. Kişiler çözümsüz hissettikleri dertlerinin çözümleri için, içinden çıkamadıkları sorunları için, bir ad koyamadıkları bundan dolayı kesin olarak bu yöntemi istiyorum diyemedikleri karmaşaları için, sevdikleri veya sevmedikleri kişilerin yaşamalarını istedikleri şeyler için Norveç’te papaz büyüsü yapan medyum hoca ile iletişime geçip yardım alabilirler. Papaz büyüsü yapmak için bilinenin aksine adet kanı, yapılacak kişinin saç teli gibi herhangi bir eşyası ve büyüyü yapması için bir papaz ihtiyaç yoktur. Papaz büyüsünü bilgili, ilim sahibi ve tecrübeli bir medyum hoca yapmalıdır. Papaz büyüsü etkili ve keskin bir büyü olmasından dolayı evde kişi kendi araştırmaları ve fikir, yöntemleri ile hazırlayıp uygulamaya çalışmamalıdır. Bu oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabilecek bir yöntemdir.

Norveç’te papaz büyüsü yapan medyum hoca ile kişi sevdiği kişilerin hayatlarında güzellikler yaşayabilmesi için, kendisinin kısmetini açmak, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşmak için, iş ve ilişkilerinde başına güzel şeylerin gelebilmesi için papaz büyüsü yaptırma yoluna gidebileceği gibi aynı zamanda hayırsız ve kötü sonuçlar için de papaz büyüsü yaptırabilir. Norveç’te papaz büyüsü yapan medyum hoca ile kişi, sevmediği, hoşlanmadığı, kötülük gördüğü bir kişinin başına hayırsız ve kötü işler gelebilmesi için, iş hayatında çöküşler yaşaması için, ilişkilerinin kötü bitmesi, kısmetinin kapanması için de papaz büyüsü yaptırabilir. Papaz büyüsü hayırlı ve hayırsız, tehlikeli kötülük işleri için de tercih edilebilmesi özelliğinden dolayı, keskin ve kara bir büyüdür. Kişi bunun bilincinde olarak büyü yaptırmalıdır.

Norveç’te Büyü Bozan Medyum Hoca

Kişi büyü yaptırırken kendinden ve tercihinden emin olmayarak fakat dertlerinin ve sıkıntılarının çözümü için de başka bir yol bulamadığından dolayı bir medyum hocadan yardım alarak büyü yaptırabilir. Büyünün sorunlarının çözümünde yardımcı olması ile birlikte kişinin içi rahatlasa da zamanla yaptığı bu hayata müdahale, doğal yaşamın içerisine ve kadere kendi seçimleri ve adımları ile müdahale etmesi durumu kişiye ağır gelebilir, yaptırdığı büyüden pişman olabilir. Bu hislerin içerisine giren kişi için de bir çözüm vardır. Bu kişi Norveç’te büyü bozan medyum hoca ile iletişime geçerek yaptırmış olduğu fakat ardından etkisinden kurtulmak istediği, pişman olduğu büyüyü bozdurabilir.

Norveç’te büyü bozan medyum hoca ile bağlantıya geçen kişiye medyum hoca yapılmış olan büyünün bozulmasında çeşitli yollar olacağını, dua zinciri, ruhlar aleminin dahil edilip, çağırılıp, büyü bozma işlemine dahil edilebilmesi gibi seçeneklerin mevcut olduğunu aktarır. Yapılmış olan büyüye, çeşidine, büyünün tesirine, etkisine ve büyü yapılmış olan kişinin karakterine, davranışlarına göre büyünün bozulması için uygulanması gereken yöntem seçilip belirlenir. Büyü bozma işlemini mutlaka bilinçli ve tecrübeli bir medyum hoca gerçekleştirilmelidir. Norveç’te büyü bozan medyum hoca ile bağlantıya geçen kişi medyum hocanın bilgi ve birikimlerinden destek alarak içi rahat bir şekilde büyünün bozulup kişinin normal yaşantısına dönmesini sağlayabilir.

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin