En İyi ve En Ünlü Medyumlar

En İyi ve En Ünlü Medyumlar

medyum papaz gultekin
medyum papaz gultekin

En iyi ve En Ünlü Medyumlar için internette çok sık araştırma yapılıyor. Günümüzde artık dolandırıcılar ve sahtekarlardan dolayı maalesef hedefimizide şaşırır olduk.

Medyum Kimdir ve Kime Denir?

Gerçek Medyumlar kendileri aralarında bir kaç sınıfa ayrılmaktadırlar.

1- Şeytanı yoldaş edinenler.
2-Cinlerle iletişim halinde olanlar.
3-Büyüden uzak duran, ebced, cifr, vefk işlemleriyle daha ilgili olanlar.

Medyum, kelime anlamı olarak baktığımız zaman medyum kökeni latince olan bir kelimedir. Latincede arada bulunan ve ortadaki kişi anlamlarına gelmektedir. 16 yy. Bu sayede bizlerin göremediği görüntüleri ve bizlerin duyamadığı sesleri enerjilerini doğru kullanarak duyabilirler. Çünkü medyumlar üstündeki sahip olduğu enerjiyi nasıl kullanacağını bilir ve doğru şekilde kullanılır. Bunu kullanma şekline duru görü olarak adlandırmaktayız. En İyi Medyumlar kişiler üzerlerinde bulunan tüm enerjileri çok etkili bir şekilde kullanırlar. Bazı bilimsel açıklamaları yapmakta veya taşıyan kişiler için kullanılırdı. Ancak şimdi ki zamanımızda özel yetenekleri bulunan kişilere medyum denilmiştir. Bunlar üzerlerinde bulunan enerjiyi en doğru şekilde kullanmasın bilirler.

En İyi ve Ünlü Medyumlar

Medyumlar genel de üstündeki güçleri ve enerjileri en doğru şekilde kullanılır ve bu sayede oların istedikleri bazı güçleri mevuttur. Bu güçleri karşındaki kişi hakkında onları nasıl etkileyeceğini ve onların güçleri ve enerjileri hangi yönde nasıl hepsini öğrenebilirler. Medyumlar günümüzde falcı gözü ile bakılmaktadır. Fal bakar yada tarot gibi bir çok fal çeşitleri ile ilgilenir diye düşünmektedirler. Ancak bir medyum fal ile ilgilenmez ve gelecek hakkında bilgi vermemektedir. Medyumları gelecek hakkında bilgi almak için de kullandıkları oluyor ancak medyumlar hiç bir zaman gelecek hakkında bilgi veremezler. Zaten hiç bir medyum gelecek hakkında kesin bir yargı söyleyemez. Ayrıca her medyum büyü ile ilgilenmez kendilerine öğretilen ritüelleri gerçekleştirirler. Bu sayede medyumlar hiç biz zaman falcılıkla gibi işleri bulunmamaktadır. Medyumlar genellikle ruhani varlıklarla yani cinler ile ilgilenmekte ve onlardan yardım istemekte ve onlardan amacına ulaşılması sağlanmaktadır. Medyum istediği zaman istediği yerde enerjisini kullanabilir. Ancak istemediği zamanlar enerjisini kullandığı zaman enerjisinde eksilmeler olur ve enerjisizi azalır. Bir medyum nasıl biri olmalıdır sorusuna geldiğimiz zaman herkesin güven duyabileceği bir kişiliğe sahip olmalı , insanlar onlara sırlarını veya başka hiç kimseyle paylaşmadıklarını saklayabileceklerine güvenmeleri , güçlü bir irade ahlaka ve akıla sahip olmaktadır diyebilir.

Günümüz Türkiye’sinde Medyum ismiyle anılan pek çok kişi (bazıları hariç) büyü yapmakta , büyü bozmakta , aşk büyüsü , vefk yazmak , kısmet açma gibi bir çok büyü çeşidini, kullanmaktadır. Bu özelliklerden biri mesela altıncı hisleri çok kuvvetleri olmasıdır. Tabi sadece bu özellik ile onun gerçekten yetenekli olduğu anlamına gelmez. Bu işin kendince riskleri vardır ve kişi ilim sahibi değil ise imanını kaybedebilir. Büyü ile uğraşmak imanı tehlikeye sokar bu sebeple medyum sıfatında bulunan hocalar büyüye el uzatmazlar onlar vefklerle ilgilenirler. Şu an gümüzde bu özellikleri taşıyan kişiler bulmak gerçekten çok zordur. Günüzmüzde medyumlar deden kalma eserler üzerinden bir şeyler yapmaya çalışan , kelme hazinesi az , eğitimsiz , okumamış , bilgisi olmayan , enteresan , ahlakı değeri iyi olmayan , inancı zayıf , garip , taş ve kartlar ile dolaşan medyum kılığına bürünmek isteyen kişilerdir. Medyumların en büyük özelliği gelen ziyaretçilerin olan güvenini sağlamakdır. Bir medyum gerçekten kişiliği bakımından dört dörtlük olmalıdır. Ahlak yönünüzden kendini geliştirmiş , dini bilgisi çok iyi olan ve eğitimli kişi olması şarttır. Eğitimli olduğu kadar da olgun kendini yetiştirmiş belli bir yaşa ulaşmış , tecrübeli olmaları gerekmektedir.

Güvenilir Medyumlar

Medyum şu an her işte kendi pozitif enerjisini çok iyi kullanabilmekte ve bunları sizlere karşı göstermeden gerçekleştirirler. Medyum seçerken anlattığımız özellikle çok dikkat etmeli onlara uygun özelliklerde medyumlar şeçmemiz bizler için çok önemli olacaktır. Medyumlar bu negatif yüklü olan enerjileri sizler için pozitif enerjiye dönüştürmek için çalışır. Pozitif enerjiye çevirilen kişinin hayatı daha olumlu ve daha verimli olacaktır.

Bu nedenle medyum hocaları seçerken çok dikkat etmeli ve sizin sorunlarınıza çözüm bulabilecek mi bunları öğrenmeniz gerekmektedir. Bu sayede boş vaadlere kanmayacak, hayatınızın daha da kötü gitmesine engel olabilirsiniz.. İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve Konya ve Türkiye’nin karış karış her yerinde mahalle hocaları ve medyumlar bulunmaktadır. İnternet dünyasında medyum medyum, hoca hoca konuşup size en yakın şehirde olanı seçmeye çalışmayın. Sizin ile aynı şehirde olan medyumları araştırmanıza gerek yok. Size en faydalı olanı, güvenilir olanı bulmalısınız aksi taktirde illa aynı şehirdesiniz diye medyumlara güvenirseniz sonunuz hüsran olur.



Dikkat Edin Dolandırılmayın!

Maalesef bu sektör suistimale çok fazla açık ve insanların “denize düşen yılana sarılır misali” yardım edecek birini aradığı bir dönemden geçiyoruz. Lütfen insanların vaadlerine, her işe bu olur şu kadar paraya yaparım dediğine aldanmayın. Bu kadar kolay olsa müşteri (ne kadar kötü bir kelime) aramak için kendilerini paralamak yerine kendilerine birşeyler yaparlar ve kapılarında insan kuyruğu oluşur. Bir işe karar vermeden önce pek çok kişi ile görüşün ve onları kıyaslayın. Bu daha doğru kararlar vermenizi sağlayacak. Bu şekilde doğru kişiyi bulabilirsiniz!

Sosyal Medya üzerinde bu sitede yazan resmi hesabımız dışında başka hesabımız bulunmamaktadır. Lütfen sahtekarlara, dolandırıcılara karşı dikkatli olun. Tek iletişim kanalımız telefon Whatsapp numaramız ve Facebook adresimizdir. Resmi internet adresimiz www.medyumpapazgultekin.com’dur lütfen diğer açılan web sitelerine itibar etmeyiniz insanların güvenini suistimal etmek için benzer isimlerle siteler açabiliyorlar..

Hocamıza direk Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bakımlarda bize resim ve soyadı göndermek zorunda değilsiniz! İnternette ve sosyal medyada dolaşan sahtekarlara dikkat ediniz, taklitlerimiz tarafından dolandırılırsanız mesuliyet bize ait değildir. Bakımlarımız ve işlemler randevu alarak gerçekleştirilmektedir. Tüm bakımlar size özel seansta ve Whatsapp numaranıza yazılır..  Kişisel bilgiler talep edilmez. Gizlilik bizde esastır. Papaz Gültekin Efendi 1970 doğumludur karşınızda genç bir adam bulunmaz. Lütfen bunları dikkate alınız ve taklitlerimize sizleri dolandırma fırsatı sunmayınız..


Size en uygun işlemi öğrenmek için bize ulaşın! (İletişim için Tıklayınız…)


Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin