Aşk Büyüsü

Aşk Büyüsü

Hayatın en büyük güzelliğidir aşk, aşık olmak. Aşksız hayat yarım yaşanan bir hayattır. Bir nevi de aşk insanları hayata bağlayan bir kavramdır. Aşk insanın hayata tutunmasını sağlar. Sonuçta sadece aşk, karşılıklı iki insan tarafından yaşanmaya bilir. İnsanlar işine aşık olabilir, doğaya aşık olabilir, soyut bir şeye de aşık olabilir. İşte bu yüzden aşk insanları hayata bağlayan bir olgudur.

Her insan aşık olduğu kişinin de kendisine aşık olmasını bekler, aşık olmasını ister. İnsanın gözlerini öylesine kör eder ki tüm yolları denetir, tüm kapıları çaldırır.

Aşk büyüsünün toplum tarafından hoş karşılandığı söylenemez. Sonuç olarak büyü yaptırdığınız kişinin iradesi dışında bir davranış sergilemesine neden oluyorsunuz, iradesini kırıyorsunuz. Tek taraflı bir bakış açısı ile yaptırılıyor, tabiri caiz ise gözünü karartıp karşısındakini düşünmeden kendi çıkarınız için yaptırıyorsunuz. Toplumda hoş karşılanmamasına rağmen, aşk büyüsü internetin en çok aranan kelimelerinden biridir. Medyumların ve medyum hocaların kapılarını aralandırmalarının en büyük sebeplerinden biridir.

Aşk büyüsü, büyü sınıfları içerisinde kategorize edilmiş bağlılık sağlayan tüm büyü ve yöntemlerin ismidir. Bunlara mumla yapılan, saçla yapılan, bakırla yapılan, gülle yapılan, sicim iple yapılan, kırmızı biberle yapılan ve incirle yapılan aşk büyülerini örnek gösterebiliriz.

Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır?

Aşk büyüsü iki kişi arasında yapılmaktadır. Aşk büyüleri yapılış amaçları evli veya evli olmayan birbirlerine seven ancak ilişkilerin bir türlü mutlu olamayan yada ayrılıklar yaşayan sürekli kavgalar eden kişiler için uygulanmaktadır.

Aşk büyüleri bir çok amaç ve sorun için uygulanabilir. Aşk Büyüsünün tesiri için iki kişi arasında iyi yada kötü bir geçiş bulunması gerekir. Medyumlar ve medyum hocalar bu işlemler için kişilerden bazı bilgiler talep eder, eğer bilgiler yanlış verilir ise tılsım faide göstermez. Bu bilgiler özel hayatın gizliliğini ihlal edecek detaylar içermez. Sadece burç , doğum tarihi gibi sorular sorulacak ve bunlar ile yıldız uyumluluğuna bakılır, daha sonra ebced hesaplaması ile yol güzergahı tespit edilir.

Daha önce bizden hizmet almış danışanların yorumlarını okumak için için tıklayınız.

Aşk büyüsü yaptırırken sizler hakkında az da olsa bir bilgi istenilmektedir.Bu bilgi doğrultusunda sizlere en etkili olan aşk büyünüzü yöntemlerinden seçim yapacak ve sizlere en iyi desteği sunacaktır. Bunun için bir resime ihtiyaç yoktur verilmesi tasvip edilmez mahremiyet noktasında suistimaller ortaya çıkabilir. Günümüzde sıkça gördüğümüz sahtekar ve dolandırıcı medyumlar bunu bir ifşa yöntemi olarak kullanabiliyor. Eğer bu kişilerin eline düşerseniz tek yapmanız gereken onlarla irtibatınızı kesmek ve söyledikleri tehditlere aldırış etmeden sizinle iletişim kurmalarını engellemek.

Hiç bir sahtekar ve dolandırıcı kendinin ifşa olunmasını istemez, bundan dolayı da ifade vermek istemez. Amaçları ellerinde ki bilgileri koz olarak bulundurduklarını göstererek blöf yapmaktır.

Aşk Büyüsü Belirtileri ve Etkileri

Bu büyü yapılan kişinin sırıl sıklamk aşık olması ve kişiler arasında ki bağın hiç bir zaman kopmamasını sağlama amacı ile yapılır. Aşk büyüsü nasıl yapılır diye sorabilir bunu piyasadan edinilen kitaplardan uygulanabileceğini düşünürsünüz, denemeye kalkarsanız peşi sıra gelecek problemlerle baş başa kalma durumunda kalırsınız. Bu işlemler, uygulamalar zinciri bu konuda uzman bir kişi ile gerçekleştirilmesi gerekir. Aşk büyüsü yapımı sırasında bir çok gizli ilimler kullanılmaktadır.

Canbar Aşk Büyüsü ve Muhabbet Büyüsü

Adını sıkça duyacağınız Canbar aşk büyüsü ise aşk büyüleri sınıfının en etkili yöntemlerindendir. Ömür boyu etkili olması sebebiyle ün salmıştır ve bizimde en çok e-posta aldığımız soru etkisinin ömür boyu sürüp sürmeyeceği yönündedir. Eğer bir gün yaptıran kişinin, yapılan kişiden kendi isteğiyle vazgeçmesi gibi bir durum söz konusu olur ise bozulması gerekir aksi taktirde karşı tarafın hayatını zindan eder.

Aşk büyüsü belirtilerini yapılmış olan kişinin anlaması kolay bir olay değil hatta imkansız gibi bir şeydir. Çünkü aşk büyüsü gerçekten yapılan kişi bunun farkına varmaz, aşk resmen kalp gözlerini kör eder ve deli divane olur. Kişiye bu yapıldığı söylense bile inanmaz bunu anlamasının bu durumda pekde mümkünatı yoktur. Suistimale çok açık bir konudur maalesef internette bununla ilgili bilgi kirliliği vardır ve fırsatçılar bunu değerlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.



Dikkat Edin Dolandırılmayın!

Maalesef bu sektör suistimale çok fazla açık ve insanların “denize düşen yılana sarılır misali” yardım edecek birini aradığı bir dönemden geçiyoruz. Lütfen insanların vaadlerine, her işe bu olur şu kadar paraya yaparım dediğine aldanmayın. Bu kadar kolay olsa müşteri (ne kadar kötü bir kelime) aramak için kendilerini paralamak yerine kendilerine birşeyler yaparlar ve kapılarında insan kuyruğu oluşur. Bir işe karar vermeden önce pek çok kişi ile görüşün ve onları kıyaslayın. Bu daha doğru kararlar vermenizi sağlayacak. Bu şekilde doğru kişiyi bulabilirsiniz!

Sosyal Medya üzerinde bu sitede yazan resmi hesabımız dışında başka hesabımız bulunmamaktadır. Lütfen sahtekarlara, dolandırıcılara karşı dikkatli olun. Tek iletişim kanalımız telefon Whatsapp numaramız ve Facebook adresimizdir. Resmi internet adresimiz www.medyumpapazgultekin.com’dur lütfen diğer açılan web sitelerine itibar etmeyiniz insanların güvenini suistimal etmek için benzer isimlerle siteler açabiliyorlar..

Hocamıza direk Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bakımlarda bize resim ve soyadı göndermek zorunda değilsiniz! İnternette ve sosyal medyada dolaşan sahtekarlara dikkat ediniz, taklitlerimiz tarafından dolandırılırsanız mesuliyet bize ait değildir. Bakımlarımız ve işlemler randevu alarak gerçekleştirilmektedir. Tüm bakımlar size özel seansta ve Whatsapp numaranıza yazılır..  Kişisel bilgiler talep edilmez. Gizlilik bizde esastır. Papaz Gültekin Efendi 1970 doğumludur karşınızda genç bir adam bulunmaz. Lütfen bunları dikkate alınız ve taklitlerimize sizleri dolandırma fırsatı sunmayınız..


Size en uygun işlemi öğrenmek için bize ulaşın! (İletişim için Tıklayınız…)


Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin