Adet Kanı Büyüsü

Adet Kanı Büyüsü

Adet kanı büyüsü, Kara büyü olarak nitelendirilen büyülerin sınıfındadır ve bu büyü en çabuk şekilde insana etki eden bir tılsımdır. Büyü yapılan kişinin, bir anda size karşı olan düşünceleri ve hisleri değişecektir. Artık hiçbir şekilde sizi arzulamayan o kişi, size karşı büyük bir tutku beslemeye başlayacaktır. Çok kısa bir zaman sonrada hislerinde yaşadığı fırtına, davranışlarına yansıyacaktır. Zaten davranışlarıyla da size olan sevgisini göstermeye başladığı an, olay bitmiştir. Bu büyünün tuttuğunun en önemli kanıtıdır.

Adet kanından alınarak yapılan bu etkileyici büyü, kadınlar tarafından sevdikleri erkeklere yapılır. Erkeklerin yeniden kadına ilgi duyması ve bağlanması için yapılan bir büyü çeşididir. Bu büyü yapıldığı esnada, sevdiğiniz erkek eğer sizi başka bir kadınla aldatıyorsa, büyünün etkisiyle o kadından da tamamen kopacaktır. Büyü öyle kuvvetlidir ki; bağlayıcı etkisinin yanında, ayırıcı etkisi de bulunur. Bu büyüyü kötü niyetli insanlar, yuva dağıtmak içinde kullanabilmektedir. Çok mutlu bir yuvayı, dağıtmak için bu büyüyü yaptırmanın çok büyük günahı vardır. Geçmişten bugüne o amacı güderek bu büyüyü yaptıran pek çok insan olmuştur. Bu şekilde yuvaların dağılmasına neden olmuşlardır. Lakin böyle bir durum yaşıyorsanız, korkmayın. Çünkü büyünün kendisi, yine sizin ilacınız olacak.

Adet Kanı Büyüsü Nasıl Yapılır?
Halk arasında şöyle bir inanış vardır; kadın adet kanını erkeğe yedirerek bu büyüyü yapabilir. Asla bu şekilde olmaz. Dünyanın en güçlü büyüsünden bahsediyoruz. Bu büyünün önce iyi bir medyumun elinde dualarla hazır hale getirilmesi gerekir. Medyumun yönlendirme ve talimatlarıyla bu büyüyü, yani adet kanını eşinize yedirmelisiniz. Aksi durumlarda, kendi kafanıza göre iş yaparsanız büyü ters tepe bilir ve hiç aklınıza bile gelemeyecek kötü etkileriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

www.medyumpapazgultekin.com Sitemizde Medyum Papaz Gültekin efendimizin Adet kanı büyüsü hakkında verdiği bilgileri okumanızı tavsiye ederiz. Aynı zamanda bu büyüyü daha önce yaptırıp, başarılı sonuçlar alan müşterilerinin yorumlarını da okuyabilirsiniz. Bu işte bilgi ve tecrübe çok önemlidir. Kendinizi ve kaderinizi teslim ettiğiniz kişinin bu konuda ki öngörüleri ve eğitimi her şeyden daha önemlidir. Hele ki bu kadar tehlikeli ve tesiri yüksek bir büyüyü asla bu konuda uzman olmayan kişilerle yaptırmayın.

Bu büyüyü tamamen iyi niyetiyle eşine yeniden sahip olmak için yaptıran kadınların hulusları hemen kabul olacaktır. Fakat eşiniz eğer ki başka bir kadın tarafından, aynı büyü ile büyülendiyse, izleyeceğiniz yol değişecektir. Böyle bir büyü eşinize uygulandı mı? Uygulanmadı mı? Bunu gittiğiniz medyum hemen görecektir. Eğer böyle bir büyünün etkisi evliliğinin üzerinde var ise, yapılacak işlem değişecektir. Bu büyü, bir erkeğe ilk kez yapılıyorsa, adetin ilk gününde ki ilk kanama damlalarıyla yapılır. Fakat ikinci kez ve ilk büyünün kötü etkisini ortadan kaldırmak için yapılıyorsa, işte o zamanda adetin son gününde ki son kan damlaları kullanılarak büyü yapılır. Her halükarda bu büyüyü yine kendi yönteminden başka bir şekilde çözmenizin imkanı bulunmamaktadır.

Allah kimsenin mutlu yuvasını, huzurunu bozmasın. Gönül ister ki herkes evinde mutlu bir şekilde yaşasın, fakat işte dışarıdan hayata dahil olan üçüncü kişiler bazen bir anda insanın tüm mutluluğuna gölge düşürüp, evliliklerin son bulmalarına neden olabiliyor. Bu tarz bir durumu yaşıyorsunuz ve artık çıkmazdasınız; hiç tereddüt etmeden 24 saat açık olan iletişim hattımızdan papaz efendiye ulaşabilirsiniz. O size evliliğinizi kurtarma noktasında ışık olacaktır…

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin