Sabun Büyüsü

Sabun Büyüsü

Büyü nedir? Büyü hayatın akışını değiştiren, insanlara bazen olumlu, bazen de olumsuz bir kader çizgisi çizen tılsımlara verilen isimdir. İslamiyet öncesi döneme kadar uzanan köklü bir tarihi vardır. İnsanoğlu, her zaman için geleceğini merak etmiş ve gaibi araştırma yoluna gitmiştir. Gelecekte olabilecek, olumlu ya da olumsuz olaylar içinde büyüden yardım almıştır.

Büyü yapmaya her kul haiz değildir. Büyü yapabilmek için öncelikle İslam felsefesini, Metafiziği ve Havass ilmini çok iyi bilmek gerekir. Konumuzun başlığını oluşturan Sabun büyüsü de kara büyülerin en kötüsüdür. Sadece karşısında ki insana kötülük yapmak için kullanılan çok tehlikeli ve bir o kadarda öldürücü bir büyü çeşididir. Büyüyü yaptırmak için veya daha fazla bilgi için papaz efendi ile iletişime geçiniz..

Sabun büyüsü nedir?

Bu büyü içinde nefreti, intikamı, her türlü kötülüğü barındırır. Adından da anlaşılacağı üzere sabunla yapılan bir tılsımın, insan üzerinde ki olumsuz etkileriyle elde edilir. Sağlıklı bir insana dahi bu büyü yapılırsa, o insanı bir anda yatağa düşürebilirsiniz. Hatta büyünün bozulmaması durumunda kişinin ölümüne kadar uzanacak facialara yol açabilirsiniz. İnsanın başına en kötü hastalıkları musallat eder ve asla tıp yoluyla çözülemeyen bir illete yakalanırsınız. İyi niyetli insanların asla başvuramayacağı kadar tehlikeli bir büyüdür.

Bedeninizde bir anda oluşan bir hastalık var ve doktorlar bu hastalığa bir türlü çözüm bulamıyorlar. Günden güne eriyorsunuz. Böyle bir şüpheye sahipseniz, hemen iyi bir medyuma ulaşıp hastalığınıza şifa bulmalısınız. Büyüyü iyi bir medyumdan başka hiç kimse çözemez. www.medyumpapazgultekin.com sitesinden Medyum Papaz Gültekin efendiye ulaşabilirsiniz. Daha önce sizin gibi bu büyünün etkisinde kalıp, hayatını kaybetme tehlikesi yaşayan insanların, yazılarını okuyabilirsiniz. Çok şükür ki papaz efendiye bu konuda ulaşan hastaların tamamının üzerinde ki sabun büyüsü bozuldu ve normal hayatlarına geri döndüler. Bu büyünün yapılması çok kolay ama bozulması oldukça zordur. Sizin için hazırlanacak özel bir muska ile büyünün etkisi bozulacaktır. Büyü bozulduğu anda üzerinizde ki illet kalkacak ve eski sağlıklı yaşamınıza geri dönmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

Bu illet büyüye siz değil, çevrenizden bir yakınınız da yakalanmış olabilir. Söylediğimiz gibi büyünün varlığından en küçük şüphe duyuyorsanız, hemen bize ulaşın. Çünkü diğer büyüler gibi olmayan bu büyü, insanın ölümüne kadar varabilir. Tabi ki hastalıklarda ilk başvurulacak yer doktorlardır. Ama doktorların hiçbir tesiri olmuyor ve illet hastalığın nedeni anlaşılamıyorsa, burada sabun büyüsünün etkisinin olma ihtimalinin yüksekliğini aklınızdan çıkartmayınız. Bu gibi konularda insanlar çok uyanık olmak zorunda. Her sorunu madde ile çözemeyebilirsiniz. Madde ile çözümlenmeyen sorunların kökenlerinde kara büyü etkisi olma ihtimali çok yüksektir. Büyü olmasa bile duaların üzerine kurulu olan dünyamızda, şifayı yine dualarda aramakta fayda vardır. Kuran’da sıklıkla bahsi geçen, her hastalığın şifası olan duaları, sizler bilmeye bilirsiniz. Böyle durumlarda, Kuran ve Havass ilmi sahibi kişilerden destek almak, bir hayatın kurtulmasına imkan sağlayabilir.

Sabun büyüsü, sabunla ve birkaç iğneyle yapılan bir büyüdür. İğnelerin sabuna batırılmasıyla yapılır. Tabi ki tutup, bir sabuna iğne batırarak böyle bir büyüyü yapamazsınız. Bu işlem yapılırken, okunan ve yazılan dualar vardır. Bu öyle bir tehlikeli bir büyüdür ki, o işlemler hakkında burada bilgi vermeyi doğru bulmuyoruz. Çünkü yanlış ellere geçmesi durumunda, insan hayatını kast edecek kötülükler rahatlıkla yapılabilir. Biz sizlere bu büyünün yapılmasında değil, çözülmesinde yardımcı olabilecek şifa verecek kişiler olarak desteğe hazırız.

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin