İkna Büyüsü

İkna Büyüsü

www.medyumpapazgultekin.com Sitemizi incelediğiniz zaman, sitemiz üzerinden pek çok büyü hakkında bilgi alabilirsiniz. Yazdığımız ve sizlere anlatmaya çalıştığımız kara büyülerin birçoğu çok tehlikeli ve insan hayatını olumsuz yönde etkileyen büyü türleridir. Birde bunların yanında tamamen iyi niyetle, masumiyet çerçevesinde yapılan büyüler vardır. İşte o iyi niyetli ve insana sadece olumlu yönde etki eden büyülerden bir tanesi de ikna büyüsüdür.

İnsanlar bazen inatları yüzünden, hayatın olumlu yörüngesinde oluşan olaylara karşı koymaya kalkabilirler. Örnek veriyorum; hayırlı bir iş için hayır diyebilirler. Ya da ev almak istersiniz ama eşiniz inatla hayır diyerek size fırsatları kaçırtabilir. Bu ve buna benzer pek çok örnek verilebilir. Bu tarz durumlarda ikna büyüsüne başvurulur. Burada önemli olan kişinin içinde ki niyettir. Tamamen temiz ve art niyetsiz olarak, hayatı kolaylaştırmak için tercih edilen bir büyü çeşididir.

Aileyi Evliliğe İkna Etme Büyüsü

Birbirini çok seven iki kişi, ilişkilerinin sonunda mutlaka evlilik olsun ister. Fakat bazen aileler devreye girer ve bu iki çiftin evlenmesine mani olurlar. Böyle durumlarda aileleri ikna etmek imkansız noktaya gelmişse, bu büyüden yardım alabilirsiniz.

Sizi ayrılık noktasına kadar sürükleyen aile fertleri varsa; anne, baba, abı, kardeş vs gibi onları ikna edebilmek adına bu metottu kullanabilirsiniz. Büyü yapıldıktan hemen sonra; aileyi endişeye sürükleyen nedenler ortadan kalkacaktır. Bazen de hiç neden olmadığı halde aileler evliliğe karşı çıkar. Böyle durumlarda da bu büyünün etkisiyle, size her türlü zorluğu çıkartan aile bireyleri bir anda dönüş yapacaktır ve evliliğinizin gerçekleşmesi için size her türlü desteği sağlayacaktır.

Sevgiliyi Evliliğe İkna Büyüsü

Güzel bir ilişki yaşıyorsunuz ve artık evlenme zamanınız geldi. Fakat sevgiliniz, evliliğe bir türlü yaklaşmıyor. Aslında sizi çok seviyor ve ayrılığı da kesinlikle düşünmüyor ama evlilik düşüncesi ona antipatik geliyor veya korkularından dolayı evlilikten kaçıyor. Böyle durumlarda da bu büyüden destek alabilirsiniz. Büyü yapılan kişinin evliliğe karşı olan ön yargıları ortadan kalkacaktır. Hatta siz vazgeçseniz bile o evlilikten vazgeçmeyecektir ve sizi ikna etmeye çalışacaktır. Gerçekten mutlu bir beraberlikte, evlilik problemi yaşıyorsanız, hiç düşünmeden bu büyüden yaptırabilirisiniz.

İkna Etme Büyüsü Nasıl Yapılır?

Bu büyüde baştan bu yana söylediğimiz en önemli husus, kişilerin mutlaka birbirini seviyor olmasıdır. Yoksa sizi sevmeyen, platonik olarak sadece sizin sevdiğiniz bir insanda bu büyü etki göstermez. Karşılıklı duyguların, evliliğe uzanması noktasında size destek olur. Her ne kadar adı büyüde olsa, aslında tam olarak büyü değildir. Esmâ-ül Hüsnâlar, Ayetler ve Dualar kullanılarak hazırlanan vefkler ‘den yardım alınarak yapılan bir tılsımdır. Amacı sadece mutluluk olan insanlar için dualardan gelen bir şifadır.

Bu büyüyü yapabileceğini iddia eden kişi, Esmâ-ül Hüsnâlar, Ayetler ve Dualar ilmine haiz olmadır. Aynı zaman da bunlara ek olarak Havass ilmini de çok iyi derece de öğrenmiş ve özümsemiş olması gerekir. Bizim bu konuda size tavsiyemiz, Türkiye’nin bir numaralı medyumu olan, Medyum Papaz Gültekin efendi’dir. Her ne kadar adı medyum olarak geçse de, kendisi ilimdar ve alim bir kişiliktir. Türkiye de bu işi resmi olarak yapan, gerekli izinlerinin tamamı olan, ender kişilerden bir tanesidir. Bu konuda yaşadığınız tereddütleriniz olabilir. İsminin büyü olmasından dolayı korkularınızda olabilir. Bizim size tavsiyemiz, sitemizde bulunan telefon numarasını aramanız ve papaz efendi ile konuşmanız. Kafanızda ki tüm soru işaretlerinin cevaplarını papaz efendimizden alabilirsiniz. Sonrası mı? Tabi ki mutlu bir evlilik…

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin