Kaşık Büyüsü

Kaşık Büyüsü

Kaşık Büyüsü

İnsanlar zaman zaman kendileri veya çevresindeki insanlar için iyi ya da kötü büyüler yaptırmak istemektedir. Özellikle bazı büyüler araştırılmaktadır. Bunların başında kaşık büyüsü gelmektedir. Çünkü kaşık büyüsünde amaç bir kişinin kendisine aşık etmek ya da iki kişiyi birbirinden ayırmak olabilmektedir. Çok tesirli bir büyü olan kaşık büyüsünden korunmak neredeyse imkansızdır.

Büyü yapılırken farklı ve çeşitli tılsımlardan yararlanılır. Bu büyüyü diğer büyülerden ayıran en önemli kısım ise tılsımlarımın hazırlanmasıdır. Eğer tılsımlar uygun şekilde hazırlanırsa büyü o kadar etkili olmaktadır. Ancak tılsımlar ne kadar tesirli ve iyi hazırlanmış olsa da burada önemli olan sonucu beklerken aceleci olmamaktır. Etki ettikten sonra ise istenilen niyetin olması kaçınılmazdır. Ancak en çok dikkat edilmesi gereken konu, alanında uzman ve ehil biri tarafından yapılmasıdır. Ehil olmayan biri tarafından yapılan büyü etki göstermezken, istenmeyen sonuçları da ortaya çıkarabilir.

Alanında uzman Medyum Papaz Gültekin efendi ile irtibata geçerek istediğiniz büyüleri yaptırabilirsiniz. Ehil olmayan kişiler tarafından yapılmayan büyüler istenmeyen etkiler doğurabileceği gibi, yaptıran kişiye de zarar verebilmektedir. Okunacak dualardan, kullanılacak malzemelere kadar her türlü konuda uzman olan medyum papaz efendi sizlere en iyi şekilde hizmet vermektedir.

Kaşık büyüsü genellikle 1 hafta sürer..

Kaşık Büyüsü Nedir?

Kaşık büyüsü yaptıracak kişinin metal kaşık ya da tahta kaşıkla yaptırdığı aşk büyüsü olduğundan dolayı kaşık büyüsü adıyla bilinir. Büyüde kullanılan kaşıkların tahta mı yoksa metal mi olduğunun daha faydalı olduğuna dair bilgi yoksa da genellikle tahta kaşıklar kullanılmaktadır.

Kaşık büyüsünde amaç birbirine küsmüş veya birbirinden ayrılmış iki insanın arasını düzeltmek olduğundan dolayı aradaki bu kırgınlıkların tamamen ortadan kaldırılması hedeflenir. İşte bu yönüyle kaşık büyüsü yaptırırken sonucunun tamamen olumlu olacağını kesin olarak bilmekte yarar vardır.

Kaşık büyüsünün sonucu hiçbir zaman büyü yaptırılan kişiye olumsuz olarak sirayet etmez, onun sevdikleriyle arasının açılmasına sebep olmaz. İşte bu yönüyle değerlendirilirse son derece faydalı etki düzeyinin son derece yüksek olduğ büyülerden birisi olarak karşımıza çıkmaya devam ettiğini kesinlikle dikkate almamız gerekir.

Bu açıdan kaşık büyüsü yaptıracak kişilerin ayrılık ve kırgınlık halini sona erdirerek kalıcı bir barış tesis etmek amacıyla ortaya koydukları büyü olduğunu mutlaka belirtmek gerekir.

Kaşık Büyüsü Nasıl Yapılır?

Kaşık büyüsü yapılacak ortamın huzurlu, sakin ve de çevreden soyutlanmış olması yani sessiz sedasız olması çok önemlidir. Bunun yanında kaşık büyüsü yapılacak ortamın kırmızı mumlarla donatılması ve ışıkların söndürülüp loş bir ortamın yaratılması gerekir.

Kaşık büyüsü yapacak uzman Medyum Papaz Gültekin efendinin kendine ait kesinlikle kimseyle paylaşmadığı özel tılsımlı dua ve mecmualar vardır. Bunu kaşık büyüsü yapılan kişinin fotoğrafına karşı adını yüksek sesle zikrederek okur.

Kaşık büyüsünün ortalama etki süresinin bir haftalık süreyi kapsadığını kesinlikle dikkate almamız gerekecektir. Bu özelliği bağlamında yer verilirse kaşık büyüsünün etki derecesinin çok yüksek büyülerden birisi olduğunu dikkate almamız gerekir.

Kaşık büyüsünde amaç terk eden sevgilinin geri getirilmesini sağlamak ya da evlenmek isteyen, hayırlı kısmet arayan veya aşık olmak isteyen kadın ve erkeklerin kaşık büyüsü yardımıyla isteklerini yerine getirmektir. Bunun başarılabilmesi adına da mutlak surette kaşık büyüsü yapılacak kişilerin son derece iyi bir şekilde seçilmesi ve de her halükarda sorunlara karşı gayet teyakkuzda olunması elzem durumdur.

Bu özelliği bağlamında değerlendirilirse etki düzeyinin son derece yüksek tutulduğu aşk büyüsü arasında yer alır. Kesinlikle kara büyü değildir ve büyüye maruz kalan kişiyi kesinlikle rahatsız etmeyen tılsımlı dualarla Medyum Papaz Gültekin efendi hüddam çağırarak büyü yapmaya başlar.

Kaşık Büyüsü Etkileri Nelerdir?

Kaşık büyüsünün etkileri ilk haftadan itibaren kendini göstermeye başlar. Genellikle büyüye maruz kalan kişinin öncelikle bedensel rahatsızlık yaşamasıyla kendini gösteren bu büyü kaşık büyüsü adıyla anılır. İşte bu yönüyle değerlendirilirse kaşık büyüsünün son derece etkili ve faydalı büyüler arasında yer almaya devam ettiğini ele almamız gerekiyor.

Kaşık büyüsünün etkileri olarak kesinlikle şunları düşünmemiz gerekir:

  • evi terk eden tarafın dönmesi
  • terk eden eşin pişmanlık duymaya başlaması
  • büyüyü yaptıran kişinin hayırlısıyla kısmetinin çıkması
  • büyü yapılan kişide ilk başlarda mide bulantısı ve baş dönmesi durumu

başlı başına sıkça maruz kalınan kaşık büyüsü etkileri olarak bilinir. İşte yer verdiğimiz bu etkiler gözlendiği zaman gerçekten de kaşık büyüsü yaptıran kişinin amacına ulaşmak yolunda kararlılıkla devam ettiğine değinmemiz gerekecektir.

Ortada duran tüm bu kriterleri neticesinde aktarılacak olunursa her halükarda önem teşkil etmeye devam eden konular arasındaki yerini korumaya devam ettiğini ortaya koymamız gerekir.

Bu durum dikkate alındığı zaman kaşık büyüsünün tamamıyla başarılı bir şekilde uygulanmasının ardından kesin netice vereceğini mutlaka dikkate almamız gerekir. İşte bu bağlamda değerlendirilirse kaşık büyüsü yaptıracakların büyük ihtimalle başarıyla sonuçlanacak aşk büyüsü yaptıracağını nitelemek gerekir.

Öte taraftan kaşık büyüsünün küskünlük, kin ve nefret duygularını söndürerek yerine karşılıklı sevgi ve saygıyı ektiği güvenilir büyüler arasında yer alması bağlamında öne çıkar. Aşk büyüsü içerisinde hem en kolay uygulanan büyü olması hem de son derece etkili büyü olması bağlamında değerlendirilir.

Kaşık Büyüsü İşe Yarar Mı?

Kaşık büyüsü yaptıran kişilerin sıkça yönelttikleri soru kuşkusuz kaşık büyüsü işe yarar mı, etki eder mi diye oluyor. Kaşık büyüsü ortalama 1 haftalık sabrı gerektirir. Bu yedi günlük sabırlı büyü ortamının oluşturulmasının ardından büyü yapılan kişide birtakım beklemediği durumlar meydana gelir.

Bu beklemediği durumlar büyünün yavaş yavaş etkisini göstererek kişiyi etkisi altına alan Müslüman cinlerin varlığına işaret eder. Kaşık büyüsünün kişide görülen bedensel rahatsızlıkla kendini belli ettiğini belirtmemiz gerekir.

Mide bulantısı ve baş dönmesi başlıca rastlanan yan etkisi durumları arasında gelir. Bunun yanı sıra pişmanlık ve nedamet duygularının da ortaya çıkarak geçmişte yaptığı hataları bir bir sorgulamaya başlar. Ardından terk ettiği, ayrıldığı kişi aklına gelir ve de ona ulaşmak adına her yolu dener.

İşte bu özelliği bağlamında değerlendirilirse kaşık büyüsü etkili olan büyü olarak kabul edilir. Ortada duran bu özellikleri neticesinde yer verilirse her anlamda etkisini gösteren aşk büyüsü seçenekleri arasındaki yerini korumaya devam ettiğini dile getirmeliyiz.

Kaşık Büyüsünde Kaşığa Ne Yazılır?

Aşk büyüsü denildiği zaman kaşık büyüsü sıkça başvurulan yöntemdir. Yine kaşık büyüsüyle aşık olduğu kişiyle arasındaki sorunları düzeltmek veya aşık olmak isteyen kişilerin Medyum Papaz Gültekin efendi kaşıklara ne yazdığı merak edilir.

Ancak bir medyumun kaşıklara yazdığı tılsımları kesinlikle paylaşması mümkün değildir. Üstelik yazdığı tılsımlar sürekli aynı dua ve niyazlar değildir. Yani sabit tılsımlar yazılmaz. O anki trans durumuna bağlı olarak Medyum Papaz Gültekin efendinin gönülden yakarışları olarak karşımıza çıkıyor. Bu açıdan değerlendirilirse tahta kaşığa ne yazıldığını medyum dışında insanlardan kimsenin bilmesi mümkün olmaz.

Eğer kaşıklara ne yazdığını paylaşan bir medyum duyarsanız bilin ki o medyum değil bir dolandırıcıdır. Çünkü büyü haktır ve İslam dinimizde de yeri muhakkaktır. Kutsal kitabımız Kur’anı Kerim’de açıkça büyüyle ilgili olarak Felak ve Nas sureleri bulunur.

Bu da büyünün dinimizde gerçekten de yeri olduğunu ve Müslim ve gayrimüslim cinlerin hüddam olarak çağrılarak büyü için hizmetkarlık eden kişiler olduklarını dile getirmemiz gerekiyor. Ortada duran tüm bu özellikleri ışığında aktarılırsa her halükarda büyünün etkisinin bir hayli yükselişte yer almaya devam eden konular arasında geldiğini ortaya koymamız gerekmektedir.

Bütünüyle yer verilen bu özellikleri ışığında aktarılırsa kaşık büyüsü yaptıranların her halükarda amacına ulaşacağı ve ayrılık, küskünlük, dargınlık gibi olumsuz ruh halinden büyünün yapılmasından 10 gün sonra sona ereceği belirtilmelidir. İşte bu bağlamda değerlendirilirse kaşık büyüsünün dinimizce caiz görülen hayırlı büyüler arasında geldiğini söylememiz gerekir.

Bu sayede büyünün her halükarda etkisini göstermesi açısından önünde duracak hiçbir engelin olmayarak tesir edeceğine dikkat çekmemiz gerekir. Kaşık büyüsüyle özel tılsımlı dualar kullanılarak karşı karşıya kalınan özel yaşama ilişkin sorunların giderilmesi amaçlanır. Bu da kaşık büyüsünün hayırlı sonuç doğuran havas ilmi arasında yer aldığını dile getirmek adına öne çıkar.

Bu yazımızda sizlere, Kaşık Büyüsü Neden Yapılır, Kaşık Büyüsünün Belirtileri, Kaık Büyüsü Nasıl Bozulur, Kaşık Büyüsü Yaparken Okunacak Dualar, Kaşık Büyüsü Ne Zaman Sonuç Verir, Kaşık Büyüsü Yaptırmak Zararlı Mıdır, Kaşık Büyüsü Tılsımı nedir, Kaşık Büyüsü Yapılırken Dikkat Edilmesi gerekenler gibi soru başlıklarına cevap vermeye çalıştık..

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin