Süryani Büyüsü

Süryani Büyüsü

Türkiye’nin güney doğusunda bulunan Süryani azınlığının yaptığı bir büyü değildir aksine halk dilinde söylenen bir dedikodudan ibarettir. Süryani büyüsü gerçekte o kadar güçlü bir büyüdür ki bunu çok az kişi yapabilmektedir. Bu sebepten internette Süryani büyüsü isimli verilen reklam ve makalelerin çoğunluğuna inanmayınız çünkü bu isim ile internette ki sahtekar medyumlar bu isim üzerinden sizleri dolandırabilir. Özellikle resmi vergi levhası bulunmayan ve web sitesine koymayan hiçbir sitenin yazdığına inanmayınız. Süryani hocalar tarafından yapılan bu tılsımlar genellikle 10 ila 20 gün içerisinde etkisini göstermektedir.

Bu tılsımların yapılışı ve hazırlanışında Süryani hocalar çok bilgili ve eğitimli olmak zorundadırlar. Bu büyüler aşık etme, eşi kendine bağlama, ayrılan kişiyi geri getirme, dil bağlama, aile içi huzursuzluklar, düşmanı uzaklaştırma, kötülük yapma, eşleri ayırma, topluluklar arası nifak çıkartma, sabun büyüsü, hasta etmek için, itaat etirmek için, kişiyi hipnoz etmek için, hamile bırakmak için, çocuğu düşürmek için, erkeklik bağlamak için, cinsel olarak kişileri engellemek için, ömür uzatmak için, öldürmek için, soğutmak için, kişiyi güçlü göstermek için, şans getirmek için gibi bir çok konu da kullanılmaktadır. Süryani hocalar tarafından yapılan bu tılsımlamalar şimdinin mezapotamya bölgesinden ortaya çıkmıştır.

O dönemin büyülerinin hepsine bu büyü ismini vermişlerdir ve ortaya bu isim çıkmıştır. İnsanlar bu büyüler için akın akın hoca aramaktadırlar fakat aksine yapabileni de çok azdır. Bir dönem sadece papazların bu büyüyü yaptığı sanılmıştır bazı papazlarda uygulamışlardır. Büyünün içeriği afrikalı şaman büyülerine de benzemektedir. Bir şiir dinlentisi gibi yapılan bu büyüler tehlikeli büyüler kısmına da girmektedir. Süryani hocalar ülkemizin tek bir bölgesi değil her hangi bir yerinde de bulunabilirler. Bu isimle yapan kişinin Süryani olduğunu düşünmeyiniz sadece bu büyüyü yapmayı bildikleri için Süryani ismini almışlardı yoksa Süryani değillerdir.

Şu da son olarak bilinmelidir ki bu tür büyüler eğer kötü amaçla yapılıyorsa kutsal kitap olan kuran-ı kerimde yasaklanmış ve yapan yaptıran da lanetlenmiştir. Kötü niyetle büyü yaptıran kişilerin yeri cehennemdir. Büyü her ne kadar iyi niyetle yapılabilse de, kötü niyetle yapılanlar daha fazladır.

Büyüler hakkında daha fazla bilgi için lütfen İletişim bölümünden bize ulaşınız..

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin