Papaz Büyüsü Çeşitleri

Papaz Büyüsü Çeşitleri

Papaz Büyüsü

Papaz Büyüsü, halk arasında duyduğumuz ve bildiğimiz kadarıyla çoğunluğu kötü niyetli azınlığı ise iyi niyetli yapılan büyü çeşitlerindendir. İyi niyetle yapılan papaz büyüleri güçlü ve tesirlidir, ayrıca güvenli bir büyü türüdür. Bu büyü çeşitlerinin ismi ne kadar Papaz Büyüsü de olsa bunu yapan kişinin papaz olma şartı bulunmamaktadır. Papaz Büyüsü ortaçağdan beridir günümüze gelmiş halk arasında en çok duyulan büyülerden birisidir. Papaz Büyüsü özellikle kara büyüler sınıfına da girmektedir. Eski çağlarda papazların yapmış olduğu büyü ismini Papaz büyüsü olarak almıştır. Yapım aşaması çok farklıdır ve İslami (Havas İlmi) büyülerine de pek benzememektedir. Büyülerin içerisinde en çok bilinen bu büyü ülkemizde güneydoğu bölgesinde çok yaygındır fakat eskisi gibi bu bölgede yapabilen sayısı da pek azdır.

Papaz Büyüsü Nedir?

Papaz Büyüsü Nedir? Sorusuna cevap olarak bir çok konuda yapılabilmektedir. Özellikle ayrılan sevgili ve eşler, bir insanı kilitlemek, zora düşürmek, bağlamak, zarar görmesini sağlamak, eşlerin arasına soğukluk vererek ayırmak, delirtmek, hasta etmek, kısmetini bağlamak, cinselliğini bağlamak, cinlere çarptırmak, felç etmek, hipnoz altına almak ve öldürmeye kadar gidebilen tehlikeli büyüler arasındadır. Bu büyülerde kullanılan malzemeler saç, kirpik, kıl, tırnak, kıyafet, eşya, çeşitli buhurlar, hayvan derileri, hayvan parçaları, ölü kefeni, ölü toprağı, az kullanılsa da domuz ve ayı yağı gibi çeşidi bol envai çeşit pislikle beraber kullanılabilir. Papaz Büyüsü Nedir? sorusuna bu şekilde detaylı cevap verildiğini düşünmekteyiz.

Sabun Büyüsü

Sabun büyüsü adı üzerine daha çok sabunla yapılan çok tehlikeli ve ölümcül bir büyüdür. İki çeşidi vardır. Biri süründüren diğeri de kısa sürede kişiyi öldüren bir büyüdür. Sabun büyüsü günümüze Mezapotamya uygarlıklarından gelmektedir. Bilinmelidir ki Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed sav. Döneminde bir Yahudi büyücünün Peygamber efendimize Sabun Büyüsü yapması neticesinde Peygamber Efendimiz kısa süreliğine yatalak hasta olmuştur. Bunun sonrasında Hz. Cebrail gelerek bu büyüyü bozmuş Peygamber Efendimizi iyileştirmiştir. Sabun büyüsü çözümünde felak ve nas sureleri inmiştir. Surelerde ‘’Düğümlere üfleyenlerin şerrinden Allah’a sığınırım ve cinlerin şerrinden Allah’a sığınırım’’ ayetleri geçmektedir. Bu ayetler ile bir nebze bu Sabun büyüsü isimli büyüden korunmamız mümkündür.

Sabun Büyüsü Nedir?

Sabun Büyüsü Nedir? Ne amaçla yapılır? Sorularına gelirsek bu büyü kişiyi hasta edip gerek süründürmek gerekse öldürmek amaçlı yapılır. Dünyamızda ki en ölümcül büyülerden biridir. Bir çok çeşidi farklı coğrafyalarda yapılmaktadır. Afrika’da başka, Avrupa da başka, Asya da başka yapılmaktadır. Ancak sonuç itibariyle hepsi aynı sonuca götürür. Kişi bu büyüye uğradığı taktirde vücudu bir sabun gibi erimeye başlar. Yemekten içmekten kesilir ve en son sürekli halsiz hissederek bir süre sonra yatmaya başlar. Yattığı sürelerde de tıbbi bir hastalık bahanesi ile ölümü gerçekleşir. Bu büyüde kullanılan malzemeler sabun, buhurlar ve ölü kefenidir.

Sabun Büyüsü Nedir? Sorusuna bu şekilde cevap verdik yanlış ve eksik yapıldığı taktirde yapan ve yaptırana da geri dönme ihtimali çok yüksektir. Bu yüzden alanında Medyum Papaz Gültekin efendi gibi yıllarını bu işlere adamış kişileri tercih etmek en doğrusu olur..

Voodoo Büyüsü

Voodoo Büyüsü isimli büyüyü bir çok tv ekranında filmlerde görmüşüzdür. Voodoo Büyüsü de dünyada ki en tehlikeli büyüler sıralamasına girmektedir. Voodoo Büyüsü Afrika kökenli ağır, çok güçlü bir büyüdür. Afrika da her mahalle köşesinde bir çok büyücünün rahatlıkla yaptığı ve uyguladığı büyülerdendir. Voodoo Büyüsü Afrika halkları arasında artık bir kültür oluşturmuştur. Bununla beraber tek bir çeşit Voodoo Büyüsü kültürü yoktur. Bu Büyü kültürü 3 bölgede çok yaygındır. Birincisi Güney Afrika, ikincisi Doğu Afrika bölgesidir. Üçüncüsü ise Güney Amerika’nın kısıtlı bölgelerinde yaygındır. Voodoo Büyüsü özellikle bu bölgenin yerlileri tarafından ortaya çıkmış hala günümüze kadar gelmektedir.

Vudu (Voodoo) Büyüsü Nedir?

Vudu Büyüsü Nedir? ne amaçla yapılır? Bu büyü dikilen bir bebek üzerine yapılmaktadır. Bu bebek büyünün yapılacağı kişiyi temsil etmektedir. Bebeğin içine yapılacak kişinin eşyaları, tırnak, kıl, saç gibi objeler koyulur. Bazen de koyulmasına ihtiyaç yoktur. Daha sonra çeşitli işlemler aracılığı ile kişiye istenilen şey yapılabilir. Bunlar kişiyi hipnoz altına almak, hasta etmek, aşık etmek, eşinden ayırmak, dengesizleştirip ruh halini bozarak delirtmek gibi kötü niyetli emeller için yapılmaktadır.

Yazılışı gerçekte voodoo olsa da halk arasında vudu diye yazmaktayız. Bu büyü öyle kötü bir büyüdür ki tüm iradenizin karşı tarafın eline geçmesi demektir. Bebeğe batırılan iğneler hangi bölgesineyse kişinin de o bölgesine sancılar saplanır.

Yumurta Büyüsü

Yumurta Büyüsü kısa süren ancak hızlı etki edebilen bir büyü çeşididir. Yumurtanın üzerine yazılan tılsımlar sayesinde günümüzde Yumurta Büyüsü ismini almıştır. Bu yumurta tavuk yumurtası olmak zorundadır. Bazense ‘’Kara Tavuk Yumurtası’’ üzerine bu işlemler yapılmaktadır. Yumurta Büyüsü etkisi kısa veya uzun sürebilen bir büyüdür. Tazelendiği taktirde etkisi kalıcıdır. Yumurta Büyüsü bir başka kültürde ‘’Ande Ka Jaadoo’’ ismiyle de geçmektedir. Bu büyüyü Hintlilerde biraz farklı biçimiyle de olsa yapmaktadırlar. Yumurta Büyüsü herkesin yapabileceği bir büyü değildir.

Yumurta Büyüsü Nedir?

Yumurta Büyüsü genellikle hızlı sonuç vermesi istenen işlemlerde yapılmaktadır. Yumurta Büyüsü Nedir? diye sorarsak çoğunlukla aşk büyüsü için kullanılmaktadır. Evinden kaçmış eşi yada evi terk etmiş herhangi bir kişiyi eve hızlıca geri getirmek için uygulanmaktadır. Diğer bir Yumurta Büyüsü Nedir? sorusuna da şu şekilde cevap verebiliriz;
Bir malı çalmış yada hırsızlık yapmış fakat hırsızın kim olduğu bilinmiyorsa hırsızı hasta edip şişirerek malı geri getirmesi sağlanır. Bu işlemler keskin sonuçlar vermektedir. Yanlış yapıldığı taktirde ise yapana ters döner.

Adet Kanı Büyüsü

Adet Kanı Büyüsü de tam olmasa da bazıları kara büyüye girmektedir. Adet Kanı Büyüsü çok çeşitli bir büyüdür. Rahmani ve şeytani yönde yapılabilmektedir. Dünyada 128 adet çeşidi bulunmaktadır. Adet Kanı Büyüsü coğrafyadan coğrafyaya çeşitlilik göstermektedir. Adet Kanı Büyüsü çok bilinmeyen ama erkekler için de yapılabilen ‘’sperm büyüsüne’’ benzemektedir. Etkileri çok hızlı ve güçlü olmakla beraber Adet Kanı Büyüsü doğru şekilde yapıldığı taktirde 40 gün içinde tamamen yapılan kişiyi etki altına alır. Bu büyü de dikkat edilmesi gereken şeyse ay başı kanının kaçıncı gün hazırlanıp kişiye içirildiğidir. Çünkü aybaşı kanının son 2 gününde ki kan ile yapılabilmektedir. İlk gün ki kan ile yapılırsa işlem başarısız olur. Adet Kanı Büyüsü herkesin uygulamaması gerekmektedir işinin ehli kesinlikle yapmalıdır.

Adet Kanı Büyüsü Nedir?

Bu Adet Kanı Büyüsü Nedir? sorusuna şu şekilde cevap verilebilir. Kadının regl görmesi ile aybaşı kanının gelerek işinin ehli birisi tarafından okunması ve çeşitli çalışmalarla karşı tarafa bir içeceğinin içine katarak içirilmesidir. 1 defa içirmek tutması için yeterli olacaktır.

Hangi amaçla yapıldığına gelirsek bu büyü erkeği kendisine kul, köle edebilmek için yapılmaktadır. Öyle kuvvetli bir büyüdür ki süresi en az 7 en fazla 30 yıl sürebilmektedir. Çözümü de çok zordur fakat işinin ehli tarafından bakılırsa çözülemeyecek hiçbir büyü de yoktur. Erkeğin gözü adeta kör olur.

Nohut Büyüsü

Nohut Büyüsü çokça sosyal medya ortamında ve halk arasında duyulmuş bir büyü türüdür. Etkileri hızlı ancak kısadır. Elbette ki Nohut Büyüsü yapma konusunda ustalaşmış kişiler tarafından yapılırsa etkisi uzun yıllarca sürebilmektedir. Bu büyüde nohut ve bir kaç malzeme daha kullanılır. Adı üzerinde Nohut Büyüsü olarak geçen bu büyüde nohut kullanmakta şarttır. Nohut Büyüsü bir tencerenin içine konarak kişinin niyetine okunur. Bu Nohut Büyüsü Yeşilçam da Kemal Sunal’ın filminde bile bir keresinde konu olmuştur. Nohut Büyüsü herkesin yapabileceği ama %10’un başarabileceği bir büyüdür.

Aşk ve geri getirmek için yapılır, hırsızı şişirmek için yapılır.

Çingene Büyüsü

Çingene Büyüsü isminden de anlaşılacağı gibi çingenelerin geçmiş dönemlerde sıklıkla yapıp günümüze Çingene Büyüsü olarak gelmesini sağlamış keskin bir büyüdür. Çingeneler yüzyıllardır ruhani boyutta büyülerle uğraştıkları için bu büyülere de Çingene Büyüsü ismi verilmiştir. Çingene Büyüsü yapılırken en tehlikeli şeytani unsurlar kullanılır. Bu Çingene Büyüsü bir kara büyü kategorisine girmektedir. genel açıdan aşk ve bağlama için yapılmaktadır. Asya, Hindistan ve Balkanlar topraklarından günümüze kadar gelmiştir. Bu büyü bir ateş gibi herkesi yakabilmektedir.

Yapımında ne kullanılır derseniz envai çeşit pislik ve şeytani unsurla harmanlanarak yapılmaktadır. Örneğin tuvalette kuranı tersten okumak gibi.

41 Dikiş Büyüsü

41 Dikiş Büyüsü adından da anlaşılacağı gibi 41 Dikiş Büyüsü olarak 41 dikişin atıldığı etkili ve eski bir büyü yöntemidir. 41 Dikiş Büyüsü hatta Siccin 2 filmine de konu olmuştur. 41 Dikiş Büyüsü yapılan kişiden sonra torunlarına ve kanından olan insanlara da zamanla geçmektedir. Yahudilerden gelen 41 Dikiş Büyüsü kişisel eşya ve ip ile yapılır. 41 Dikiş Büyüsü, çiftleri ayırmak, kişiyi bunaltmak ve delirtmek, işlerini batırmak gibi ağır ve kötü sonucu olan bir büyüdür. Nasıl yapılır diye sorarsanız yapan medyumun iplere önce düğüm sonra da kişisel kıyafete dikiş atması sonucu belirli ritüellerle yaptığı bir büyüdür.

Bu büyüye uğrayan kişilerin büyüyü çözdürmesi de zordur. Çünkü yapan kişinin dışında başkalarının bozması da pek mümkün değildir. Ama şu da bilinmelidir ki işinin ehli olan kişi nasılda çözebileceğini bilmektedir.

Önemli Uyarı!
Medyum Papaz Gültekin Efendi’nin Facebook dışında herhangi bir sosyal mecrada hesabı bulunmamaktadır! Hocamıza sadece bu web sayfasında yer alan iletişim bilgileri veya Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnsanların zor durumlarını suistimal eden ahlaksız dolandırıcılara asla itibar etmeyelim.

Medyum Papaz Gültekin